ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τα μετρημένα κουκιά της «προοδευτικής διακυβέρνησης»

Τα μετρημένα κουκιά της «προοδευτικής διακυβέρνησης» Κύριο

13:24 - 04 Νοε 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εν αναμονή της ανάδειξης νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ και της συζήτησης περί προοδευτικής διακυβέρνησης που πυροδοτούν ο Παπανδρέου και ο Τσίπρας - ο καθένας από την πλευρά του και για τους λόγους του - ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα σχόλιο, στην συνέντευξη του στο Mega την Τετάρτη το βράδυ.

«Θα συνιστούσα σε όσους κάνουν τέτοια σενάρια, να κάνουν ορισμένες ασκήσεις απλής αριθμητικής. Κατ’ αρχάς όσοι τα λένε, ουσιαστικά προεξοφλούν ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα», είπε και συμπλήρωσε: «Η προοδευτική διακυβέρνηση είναι στρατηγική ήττας, να το πω πολύ απλά. Είναι πώς θα καταφέρουμε, όντας δεύτερο κόμμα, να σχηματίσουμε κυβέρνηση. Να το πω πολύ απλά: δεν βγαίνουν τα κουκιά. Ή αν έβγαιναν, θα ήταν μια κυβέρνηση που δεν νομίζω ότι θα συγκινούσε πάρα πολύ το εκλογικό σώμα και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σας προσωποποιήσω τώρα το σχήμα το οποίο φαντάζομαι ότι μπορεί να κυβερνούσε τη χώρα σε αυτή την περίπτωση».

 

Και τα κουκιά δεν βγαίνουν και τα πρόσωπα μπορούμε να τα φανταστούμε και δεν εόναι ανάγκη να τα υπενθυμίζει ο Μητσοτάκης τώρα. Αρκεί να να τα υπενθυμίσει, αν χρειαστεί, στο δρόμο προς τις εκλογές…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.