ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η προβοκατόρικη ερώτηση της Ολλανδής δημοσιογράφου που κατέληξε πάσα στον Μητσοτάκη

Η προβοκατόρικη ερώτηση της Ολλανδής δημοσιογράφου που κατέληξε πάσα στον Μητσοτάκη Κύριο

11:21 - 10 Νοε 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το επεισόδιο που δημιούργησε η Ολλανδή δημοσιογράφος Ινγκεμποργκ Μπέχελ στο Μέγαρο Μαξίμου, με την αυθάδη διατύπωση μίας κατά τα άλλα θεμιτής ερώτησης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη κυριάρχησε στην ειδησεογραφία της Τρίτης και της Τετάρτης.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε έπειτα από τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ολλανδό ομόλογο του Μαρκ Ρούτε, η δημοσιογράφος-ακτιβίστρια εγκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ψεύδεται, ότι η Ελλάδα κάνει παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών και διάφορα άλλα, με τρόπο ωστόσο προσβλητικό. 

 

Ο Πρωθυπουργός απάντησε ως όφειλε και ως προς το ύφος και ως προς την ουσία, ο Ρούτε συντάχθηκε μαζί του, τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να θριαμβολογούν για την συμπεριφορά της Μπέχελ και όλα λίγο πολύ εξελίχθηκαν κατά τα αναμενόμενα. 

 

Η ουσία που δεν πρέπει να αγνοεί κανείς είναι όμως και αυτή: η προβοκατόρικη ερώτηση, όταν συνδυάζεται με ανάρμοστη συμπεριφορά, δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Και εν πάση περιπτώσει, ο Πρωθυπουργός έδωσε τις απαντήσεις που έπρεπε να δώσει και η τάχα επιθετική ερώτηση αποδείχθηκε τελικά μία έξοχη πάσα, ασίστ για γκολ…

 

Δείτε το «επεισόδιο» στο βίντεο που ακολουθεί, από το 20:35 έως 25:09

 

{https://www.youtube.com/watch?v=FvL6GvnygyU&t=1s}

Τελευταία τροποποίηση στις 10:45 - 11 Νοε 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.