ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η θετική επίδραση του ντιμπέιτ των «5» του ΚΙΝΑΛ

Η θετική επίδραση του ντιμπέιτ των «5» του ΚΙΝΑΛ Κύριο

13:30 - 30 Νοε 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το ντιμπέιτ των υποψηφίων αρχηγών του ΚΙΝΑΛ το βράδυ της Δευτέρας μπορεί να μην ήταν θεαματικό, είχε όμως το ενδιαφέρον του, έστω και ως διαδικασία, που έδωσε ευκαιρία στους πέντε συμμετέχοντες να πουν κάποια πράγματα.

Αν υπήρξε κάποιος νικητής, είναι δύσκολο να το πει κάποιος, καθώς όλοι σχεδόν ήταν προετοιμασμένοι με βασική επιδίωξη να αποφύγουν το λάθος. Με κάποιες εξαιρέσεις, οι περισσότερες απαντήσεις ήταν λίγο πολύ εκτός θέματος, ωστόσο όποιος ήθελε μπορούσε να αναγνωρίσει ηγετικά στοιχεία σε κάποιους ή αξιόλογες τοποθετήσεις σχεδόν σε όλους. 

 

Με βάση το πώς εξελίχθηκε η συζήτηση, η απουσία του Παπανδρέου μάλλον εις βάρος του ήταν και σε γενικές γραμμές μπορεί να πει κανείς ότι το επίπεδο ήταν ικανοποιητικό, έως και υψηλό. 

 

Με αθλητικούς όρους θα έλεγε κανείς ότι «κέρδισε το ποδόσφαιρο». Εν προκειμένω δηλαδή το ΠαΣοΚ, καθώς από την αντιπαράθεση των πέντε αναδείχθηκε κάτι πολύ διαφορετικό από την αερολογία και την αυθάδεια του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και από την υπεροψία, στην οποία εκ των πραγμάτων έχει περιέλθει η ΝΔ. 

 

Το θέμα κατόπιν όλων αυτών είναι πώς θα διαφυλαχθεί αυτή η εικόνα μετά και από την ανάδειξη του νέου αρχηγού…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.