ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Ανδρουλάκης θέλει να γίνει Πρωθυπουργός

Ο Ανδρουλάκης θέλει να γίνει Πρωθυπουργός Κύριο

13:10 - 02 Δεκ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η ημέρα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ (5 Δεκεμβρίου) πλησιάζει και οι υποψήφιοι τα δίνουν όλα, όπως λέγεται, στην τελική ευθεία.

Συγκεντρώσεις, ομιλίες, συνεντεύξεις, σποτάκια υπογραμμίζουν την παρουσία του καθενός, έστω και αν είναι συζητήσιμο αν οι εκλογείς έχουν ακόμη διλήμματα. Είναι άλλωστε προς το παρόν άγνωστο και ποιο είναι το σώμα των εκλογέων. 

 

Σε αυτό το περιβάλλον, κάποιοι κάνουν και τις υπερβάσεις τους, με δηλώσεις που μπορεί και να εκπλήσσουν, με βάση το εκλογικό ποσοστό του κόμματος αυτή τη στιγμή. 

 

Όπως αναφέρει και στη συνέντευξη του στο Reporter.gr, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει στόχο να δημιουργήσει ένα κόμμα εξουσίας, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. 

 

Προφανώς θεμιτή φιλοδοξία, η οποία βέβαια οδηγεί και στο ερώτημα αν φιλοδοξεί να γίνει Πρωθυπουργός. Ρωτήθηκε σχετικά σε άλλη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ και απάντησε χωρίς περιστροφές: «Βεβαίως». 

 

Το ζήτημα των προσδοκιών που μπορεί να δημιουργήσει ο κάθε υποψήφιος στους ψηφοφόρους, είναι ένα από τα σημαντικότερα της διαδικασίας, που προς το παρόν δεν έχει διερευνηθεί στις δημοσκοπήσεις…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.