ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πώς τα φέρνει η τύχη για τον Γιώργο Παπανδρέου

Πώς τα φέρνει η τύχη για τον Γιώργο Παπανδρέου Κύριο

13:11 - 07 Δεκ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το πόσο παράξενο παιχνίδι είναι η πολιτική φανερώνεται στην περίπτωση των εσωκομματικών εκλογών του ΠαΣοΚ και στην τροπή που παίρνουν τα πράγματα.

Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου με τη νίκη του Νίκου Ανδορυλάκη ήταν σαφή και υπό αυτό το πρίσμα αξιολογείται πλέον διαφορετικά η υποψηφιότητα Παπανδρέου. 

 

Εξ αρχής είχαν εκφραστεί πολλές επιφυλάξεις και είχαν διατυπωθεί ερωτήματα. Σήμερα, ο πρώην πρόεδρος και Πρωθυπουργός εμφανίζεται να τα δίνει όλα εν όψει του δεύτερου γύρου, να οξύνει τους τόνους και να επιδιώκει μία παλαιού τύπου εσωτερική σύγκρουση. 

 

Πλην όμως, τα πράγματα δεν δείχνουν και τόσο καλά για εκείνον. 

 

Αμέσως μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά και ενώ καθυστερούσε την απόφαση για το αν θα είναι υποψήφιος, διακινήθηκε μία φημολογία σύμφωνα με την οποία είχε ζητήσει από τους άλλους υποψηφίους να παραιτηθούν και να είναι εκείνος ο μοναδικός διεκδικητής της ηγεσίας. 

 

Σήμερα και εν αναμονή των ανακοινώσεων των άλλων για το ποιον θα στηρίξουν τη δεύτερη Κυριακή, υπάρχει μία άλλη φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο Ανδρέας Λοβέρδος επικοινώνησε με τον Γιώργο Παπανδρέου και του πρότεινε να αποσυρθεί. 

 

Είτε επιβεβαιωθεί αυτό είτε όχι, είναι γεγονός ότι η απόσυρση Παπανδρέου συζητείται ευρέως από στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος. 

 

Διόλου κολακευτικά όλα αυτά για τον πρώην πρόεδρο και Πρωθυπουργό και κάνουν πολλούς να σκέφτονται πώς τα φέρνει η τύχη…

Τελευταία τροποποίηση στις 13:40 - 07 Δεκ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.