ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ποιο άλλο «μετερίζι» έχει στο μυαλό του ο Παπανδρέου; 

Ποιο άλλο «μετερίζι» έχει στο μυαλό του ο Παπανδρέου;  Κύριο

11:30 - 08 Δεκ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η όξυνση που καταφανώς επιδιώκει ο Γιώργος Παπανδρέου εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ-ΠαΣοΚ ξενίζει κάποιους, άλλοι την θεωρούν αναμενόμενη.

Ξενίζει όμως ακόμη περισσότερο, η μανία, η εξαλλότητα και η εχθροπάθεια των οπαδών και συνεργατών του πρώην Πρωθυπουργού στα κοινωνικά δίκτυα, που θυμίζει πολύ τα αντίστοιχα… χαρίσματα των οπαδών του Τσίπρα και του Πολάκη. Και πάντως, επαναφέρει μία πολιτική ατμόσφαιρα που οι περισσότεροι θέλουν πλέον να ξεχάσουν. 

 

Με αυτά στο φόντο, έχει μία αξία να προσέξει κανείς πώς απαντά ο Παπανδρέου, όταν τον ρωτούν αν θα παραμείνει στο κόμμα αν χάσει. Δεν λέει ορθά κοφτά, «ναι, θα παραμείνω», «θα είμαι στρατιώτης της παράταξης» ή άλλα τέτοια. Δηλώνει «θα αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μου, από όποιο μετερίζι». 

 

Τι να σημαίνει άραγε αυτό το «όποιο μετερίζι», σε συνδυασμό μάλιστα με την απάντηση του Παπανδρέου ότι δεν δεχόταν καν να είναι επικεφαλής της ΚΟ, αν και εφόσον του προτεινόταν, με τον ισχυρισμό ότι δεν γνωρίζει ποιες είναι οι θέσεις του Ανδρουλάκη; 

 

Θα φανεί μετά την Κυριακή και αναλόγως φυσικά των αποτελεσμάτων. 

 

Πάντως είναι σαφές ότι ο Γιώργος έχει στο μυαλό του και κάποιο άλλο, πέραν του ΚΙΝΑΛ. Ας μη λέμε ονόματα - προς το παρόν…

Τελευταία τροποποίηση στις 12:28 - 08 Δεκ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.