ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η απουσία του ΣΥΡΙΖΑ από την Τανάγρα και η συγκέντρωση για τον Βαξεβάνη

Η απουσία του ΣΥΡΙΖΑ από την Τανάγρα και η συγκέντρωση για τον Βαξεβάνη Κύριο

11:25 - 20 Ιαν 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όσο και να θέλει κανείς να γκρινιάξει, η ένταξη των έξι Rafale στο δυναμικό της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, που αλλάζει τον συσχετισμό δυνάμεων και τα δεδομένα στο Αιγαίο.

Μπορεί η κυβέρνηση να «φάλτσαρε» με το διαφημιστικό βίντεο των μαχητικών, το οποίο έφερε την υπογραφή της ΝΔ, μπορεί κανείς να έχει τις επιφυλάξεις του για τον πανηγυρικό χαρακτήρα της τελετής υποδοχής των αεροσκαφών, ωστόσο υπάρχουν κάποια στοιχεία που γεννούν σοβαρά ερωτήματα. 

 

Ένα από αυτά ήταν η απουσία των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ από την τελετή στην Τανάγρα (που πάντως ήταν λιτή και χωρίς πολλές φανφάρες). 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι προσκλήσεις έγιναν με βάση το πρωτόκολλο και απευθύνθηκαν σε όλα τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Παρά ταύτα, οι εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλαμψαν δια της απουσίας τους. 

 

Είχαν βέβαια τα μέλη του κόμματος άλλες, σοβαρότερες δουλειές εκείνη την ώρα, καθώς τους είχε καλέσει ο Πολάκης σε συγκέντρωση συμπαράστασης στον Βαξεβάνη, έξω από τον Άρειο Πάγο…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.