ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κύκλος Ιδεών θυμίζει πώς χάθηκε μία (από τις πολλές...) ευκαιρία για τη χώρα

Ο Κύκλος Ιδεών θυμίζει πώς χάθηκε μία (από τις πολλές...) ευκαιρία για τη χώρα Κύριο

12:20 - 15 Φεβ 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Σε μία περίοδο κατά την οποία σε πολλούς τομείς κάνουμε σαν να ανακαλύπτουμε τον τροχό ως προς τη διακυβέρνηση της χώρας, έρχονται κάποιες χρήσιμες υπενθυμίσεις.

Διαπιστώνουμε έτσι ότι τον είχαμε ανακαλύψει και στο παρελθόν, ή τουλάχιστον κάποιοι είχαν κάνει κάποια βήματα, τα οποία στη συνέχεια ξεχάστηκαν, κατά τρόπο απογοητευτικό.

Κάτι από αυτά έρχεται να θυμίσει μία διαδικτυακή εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου  στις 6 το απόγευμα, με τίτλο:  «Η οργάνωση του κράτους για  τους  Ολυμπιακούς  Αγώνες του 2004  ως μοντέλο διαχείρισης κρίσεων».

Κάποια πράγματα είχε θυμίσει προ ημερών, στον απόηχο του φιάσκου του χιονιά ο Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος συμμετέχει και στην εκδήλωση, μαζί με τους: Νάσο Αλευρά, πρώην Υφυπουργό Πολιτισμού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες,Κώστα Καρτάλη, πρώην Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακής Προετοιμασίας, Υπουργείο Πολιτισμού και Ευάγγελο Βενιζέλο, πρώην Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, πρώην Υπουργό αρμόδιο για τον συντονισμό της Ολυμπιακής Προετοιμασίας. 

Μπορεί να θυμίζει εκείνη η εποχή και κάποια πράγματα που πληρώσαμε ακριβά στη συνέχεια, ωστόσο το πώς η ευκαιρία χάθηκε ως προς τον τρόπο λειτουργίας κράτους, κυβέρνησης, υπηρεσιών και ιδιωτικού τομέα, είναι κάτι που πάντα θα προξενεί μία πικρή απορία…

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω: 

Youtube: https://youtu.be/JKojpKCp8jQ και Facebook Live 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100044437479461& 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:48 - 15 Φεβ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.