ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πώς ο Τσακαλώτος «έσβησε» τον Τσίπρα

Πώς ο Τσακαλώτος «έσβησε» τον Τσίπρα Κύριο

11:14 - 21 Φεβ 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το να δίνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μία συνέντευξη στην «Καθημερινή» και μάλιστα στην προβεβλημένη στήλη «Γεύμα με την “Κ”», λίγες εβδομάδες πριν από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν είναι μία αδιάφορη σύμπτωση.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και εκ των διακεκριμένων στελεχών της λεγόμενης εσωκομματικής αντιπολίτευσης, διαθέτει επικοινωνιακό χάρισμα και μέσα από αυτό μπορεί να διατυπώνει κριτική στην ηγεσία του κόμματος, η οποία κάποιες φορές είναι αφοπλιστική. 

 

Μεταξύ όλων των άλλων λοιπόν, ο Τσκαλώτος έριξε χοντρά καρφιά σε αυτή τη συνέντευξη. 

 

Είπε ότι ένα από τα ελαττώματα του Τσίπρα είναι ότι είναι αδικαιολόγητα ανασφαλής και δεν ξέρει να επιλέγει συμβούλους (σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη για τον οποίο είπε ότι το ξέρει πολύ καλά) και σε άλλο σημείο, δήλωσε εμφατικά ότι «μπροστά στον Βαρουφάκη ο Τσίπρας είναι υπόδειγμα συλλογικότητας και δημοκρατίας». Εξαρτώνται πολλά από το με ποιον συγκρίνεται κανείς, οφείλει κάποιος να παρατηρήσει. 

 

Λαμβάνοντας υπόψη το βρετανικό φλέγμα του Τσακαλώτου, ο συνδυασμός των αξιολογήσεών του δείχνει πολλά για το πόσο εκτιμά τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ… 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.