ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο απολαυστικός Τσακαλώτος, τα… τηγανιτά αυγά και η Μερέντα (video)

Ο απολαυστικός Τσακαλώτος, τα… τηγανιτά αυγά και η Μερέντα (video) Κύριο

12:21 - 26 Μαϊ 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εν μέσω καταστροφών, πολέμου, πληθωριστικών πιέσεων και γενικής αβεβαιότητας, υπάρχουν πάντα οι στιγμές που ακόμη και η πολιτική μπορεί να προσφέρει ένα χαμόγελο.

Μία από αυτές τις στιγμές έζησαν και όσοι είχαν την χαρά και την τύχη να παρακολουθήσουν τον ορεξάτο Ευκλείδης Τσακαλώτο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την κλιματική αλλαγή. 

 

Πέραν της ατυχούς επιλογής να θυμίσει με νοσταλγία την επέτειο της 25ης Μαΐου 2016, ημέρα που ο ίδιος είδε ως την αρχή της… εξόδου από τα μνημόνια, το πιο όμορφο σημείο της απολαυστικής παρέμβασης του πρώην υπουργού Οικονομικών, ήταν όταν είπε το καταπληκτικό: «Η οικολογία και ο νεοφιλελευθερισμός ταιριάζουν όσο τα τηγανιτά αυγά με την Μερέντα».     

 

Ακολούθησε και μία λιγότερο διασκεδαστική θεωρητική ανάλυση, ωστόσο το δεύτερο σκέλος, δεν αναιρεί το μεγαλείο του αρχικού αφορισμού. 

 

Και πάντως, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, πέραν όλων των άλλων, έχει και την ικανότητα κάπως να αίρεται πάνω από τη μιζέρια του ΣΥΡΙΖΑ…

 

{https://www.youtube.com/watch?v=1o1XWMEmI2U&t=30s}

Τελευταία τροποποίηση στις 12:12 - 26 Μαϊ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.