ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο πολυλογάς και… μπουζουκόβιος υπουργός

Ο πολυλογάς και… μπουζουκόβιος υπουργός Κύριο

11:39 - 06 Ιουν 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η θερινή πολιτική περίοδος έχει ξεκινήσει αρκετά επεισοδιακά και με υψηλές θερμοκρασίες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η ένταση στα ελληνοτουρκικά είναι το βασικό χαρακτηριστικό, όμως ήδη έχουμε πρώτα δείγματα για το τι θα πρέπει να αναμένει κανείς, αφού μια σχετικά μικρή πυρκαγιά στην Αττική το Σαββατοκύριακο ήταν αρκετή για να φέρει την (μερική) καταστροφή και να θυμίσει τα περσινά χάλια. 

 

Υπό αυτές τις συνθήκες, αυτό που καταγράφεται είναι μια παραδοξότητα. Ο Πρωθυπουργός έχει διακηρύξει ότι πρόωρες εκλογές δεν υπάρχουν - αν και έχει ημέρες να το επαναλάβει…- αλλά όλοι, σε αντιπολίτευση και συμπολίτευση μόνο για εκλογές μιλούν. 

 

Και μέσα σε αυτήν την ωραία ατμόσφαιρα, όλοι παρακολουθούνται και όλοι αξιολογούνται. 

 

Η παρακολούθηση αυτή έχει ήδη οδηγήσει σε κάποια ευρήματα. Μεταξύ των διαφόρων και πολύ συγκεκριμένων υπουργών που βρίσκονται σε στενή επιτήρηση, υπάρχει ένας στο οποίον έχουν ήδη καταλογιστεί αρκετά παραπτώματα. Δεν φτάνει που μιλά συχνότερα από ό,τι θα όφειλε και για θέματα εκτός της αρμοδιότητας του, αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι έχει πάρει σβάρνα τα νυχτερινά κέντρα με τη συνοδό του, σε βαθμό που θεωρείται πλέον «σεσημασμένος». 

 

Το ποιος είναι μπορεί να μείνει ως κουίζ. Και πάντως, όσοι κυκλοφορούν στα μπουζούκια, σίγουρα θα καταλάβουν περί ποίου ο λόγος…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.