ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Όταν η Νίκη Κεραμέως συνάντησε τον Άλις Κούπερ και… School’s out (forever)

Όταν η Νίκη Κεραμέως συνάντησε τον Άλις Κούπερ και… School’s out (forever) Κύριο

14:32 - 27 Ιουν 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος λέει η λαϊκή ρήση, και στην περίπτωση της πολιτικής επικοινωνίας, αυτό μπορεί να έχει πολλές διαστάσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία είναι ιδιαιτέρως δραστήρια στα κοινωνικά δίκτυα. 

Είτε πρόκειται για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της από επισκέψεις σε σχολεία, είτε των αθλητικών της επιδόσεων, είτε των συναντήσεων της γενικότερα, η υπουργός φροντίζει τη δημόσια εικόνα της. 

 

Ένα από τα τελευταία δείγματα αυτής της τακτικής ωστόσο, προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη, καθώς αφορά την φωτογράφιση της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με τον γνωστό και εκκεντρικό Άλις Κούπερ. Παρεμπιπτόντως, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι το… εύστοχο School’s out.

 

Ο αμερικανός ροκ σταρ βρέθηκε στην Αθήνα εν όψει διαφόρων εμφανίσεων του (μεταξύ άλλων και σε ένα κοντσέρτο για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα). Και όπως διαπιστώνεται από την εικόνα, συνευρέθηκε με την υπουργό σε κάποια εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης. 

 

Το στιγμιότυπο είναι από αυτά που λένε ότι «μιλάει από μόνο του». Αμφίβολο, αλλά όχι απίθανο, να είναι αποκαλυπτικό και για τις μουσικές προτιμήσεις της Νίκης Κεραμέως και μάλλον πιο απίθανο να ζήτησε ο Κούπερ την φωτογράφιση… 

 

{https://www.youtube.com/watch?v=mBqiC5ox8Bw}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.