ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το… παράνομα ακριβό νερό της Αίγινας, η διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ και οι πισίνες των στελεχών του

Το… παράνομα ακριβό νερό της Αίγινας, η διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ και οι πισίνες των στελεχών του Κύριο

13:40 - 22 Αυγ 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η Αίγινα είναι ως γνωστόν ένας από τους αγαπημένους και εύκολα προσβάσιμους προορισμούς των σύντομων εκδρομών ή και διακοπών των κατοίκων της Αθήνας.

Είναι όμως την ίδια στιγμή και ένα νησί, το οποίο έχει «καταληφθεί» εδώ και χρόνια από στελέχη της Αριστεράς, συριζαϊκής και μη, αφού εκεί έχουν κατοικίες, όχι και τόσο λιτές και ταπεινές, πρόσωπα όπως ο Φλαμπουράρης, ο Βαρουφάκης (βλ. φωτό), ο Κούλογλου, κ.ά. 

lapisinannannana

 

Η κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, εκδηλώνεται και συμβολικά, αφού τα γραφεία του κόμματος βρίσκονται σε κεντρική και περίοπτη θέση στο λιμάνι. Και εκεί τις τελευταίες εβδομάδες έχει αναρτηθεί το πανό που φαίνεται στη φωτογραφία, εν είδει διαμαρτυρίας για το… παράνομα ακριβό νερό. 

 

Βλέποντας αυτό, δεν μπορεί να μην θυμηθεί κανείς ότι προ ετών και αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ, είχε «κουρευτεί» ένα υπέρογκο χρέος του Φλαμπουράρη για το νερό, ύψους άνω των 6.500 ευρώ και είχε μειωθεί στα 2.618 ευρώ με ρύθμιση σε 18 δόσεις. Το σπίτι του μέντορα του Τσίπρα (φωτό κάτω), διαθέτει πισίνα. 

flabaigina

 

 

Συνεπώς, πώς αλλιώς να εκλάβει κανείς την κομματική οργή του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για το κόστος του νερού, παρά ως συμπαράσταση στα κομματικά στελέχη του για το κόστος απόλαυσης της πισίνας τους;…

Τελευταία τροποποίηση στις 13:25 - 22 Αυγ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.