ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πώς κάηκαν στο δρόμο οι «βιαστικοί» που προεξόφλησαν την πτώση του Μητσοτάκη 

Πώς κάηκαν στο δρόμο οι «βιαστικοί» που προεξόφλησαν την πτώση του Μητσοτάκη  Κύριο

12:39 - 18 Νοε 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Καλώς ή κακώς το θέμα των παρακολουθήσεων παραμένει στην επικαιρότητα (άγνωστο ακόμη για πόσο), έστω κι αν μοιάζει να έχει υποβαθμιστεί σε ένα ιδιότυπο σίριαλ με τίτλο «λίστες Βαξεβάνη».

Η υποβάθμιση του ζητήματος οφείλεται σε πολλούς λόγους και πάντως, κυρίως, στον τρόπο με τον οποίο το έχει χειριστεί η αντιπολίτευση, όπως έχει ήδη γραφτεί.

 

Το θέμα όμως εν προκειμένω είναι ότι με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση, παρά τα κενά που παραμένουν με ευθύνη της κυβέρνησης και με την… αριστεία της αντιπολίτευσης στην ατσαλοσύνη, έχουν εκτεθεί και διάφοροι άλλοι, εντός της ΝΔ και του εκ δεξιών αντιπολιτευόμενου Τύπου, που είχαν πιστέψει ότι όπου να ΄ναι ο Μητσοτάκης πέφτει και η αλλαγή ηγεσίας «εν πτήσει» είναι ήδη δρομολογημένη. 

 

Η αίσθηση αυτή είχε ενισχυθεί με την πρόσφατη παρέμβαση Καραμανλή, αλλά και με άλλες εκδηλώσεις όπως η επανειλημμένη αποστασιοποίηση της Όλγας Κεφαλογιάννη. Το κακό για όσους τα πίστευαν ή εξακολουθούν να τα πιστεύουν αυτά, είναι ότι σε αυτό το πεδίο ταυτίστηκαν και διάφορα έντυπα και site, από την Αυγή και την ΕφΣυν, έως το Documento, που αποδύθηκαν σε επαίνους και διθυράμβους για όσους επέλεξαν να στραφούν κατά του Μητσοτάκη εξ αυτής της αφορμής. 

 

Η ταύτιση αυτή μάλλον δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής και πιθανώς να αποφέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που προσδοκούσαν οι «βιαστικοί»…

Τελευταία τροποποίηση στις 13:02 - 18 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.