ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρών στην ομιλία Σαμαρά ο Πρωθυπουργός

Παρών στην ομιλία Σαμαρά ο Πρωθυπουργός Κύριο

06:52 - 02 Δεκ 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Καραμανλής και Σαμαράς συναντήθηκαν πάλι, σεναριολογίες και τερατολογίες αναπτύσσονται και θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται μέχρι τις εκλογές και πιθανώς μετά και από αυτές, ωστόσο κάποια πράγματα οφείλει κανείς να τα αξιολογεί με βάση την παρατήρηση και την καταγραφή.

Όσο ορισμένοι επιμένουν ότι η κινητικότητα στη ΝΔ είναι σε εξέλιξη και ότι υπογείως και παρασκηνιακώς διάφοροι απεργάζονται την ανατροπή του Μητσοτάκη, η πραγματικότητα λέει ότι τίποτε δεν πρόκειται να γίνει - προφανώς - πριν από τις εκλογές και αν είναι να συμβεί οτιδήποτε, εφόσον ο Μητσοτάκης κερδίσει, αυτό θα αρχίσει να φαίνεται μετά το μέσον της δεύτερης θητείας του. 

 

Αν οι εκλογές βγάλουν κάτι άλλο, θα μιλάμε για άλλα και βλέποντας και κάνοντας. 

 

Και πάντως, μέχρι τότε και σε ό,τι αφορά την παραφιλολογία περί Σαμαρά, Καραμανλή και λοιπών, αυτό που διαμηνύει το περιβάλλον του Μητσοτάκη σε αυτή τη συγκυρία, είναι ότι ο Πρωθυπουργός θα παραστεί στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στις 7 Δεκεμβρίου, με αφορμή τα εγκαίνια του ιδρύματος του πρώην Πρωθυπουργού. 

Αναμφίβολα, η συνάντησή του με τους δύο προκατόχους του (ο Καραμανλής αναμένεται επίσης να παραστεί), θα έχει το ενδιαφέρον της...

Τελευταία τροποποίηση στις 13:05 - 02 Δεκ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.