ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πολλά τα ζόρια για το ΠαΣοΚ με την υπόθεση Καϊλή

Πολλά τα ζόρια για το ΠαΣοΚ με την υπόθεση Καϊλή Κύριο

13:32 - 10 Δεκ 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Αναμενόμενη η αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη και συνηθισμένη για τα ΠαΣοΚικά ήθη, να επιχειρήσει να «χρεώσει» την Εύα Καϊλή στη ΝΔ, έπειτα από τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο διαφθοράς και το παράνομο λόμπινγκ υπέρ του Κατάρ που συγκλονίζει της ευρωσοσιαλιστική ομάδα στις Βρυξέλλες.

Μόνο που η αντίδραση δεν πείθει κανέναν και δεν έχει και νόημα. Η Καϊλή διαγράφηκε, το θέμα μάλλον έχει πολλές ουρές - και πάντως δεν πείθουν ούτε οι βεβιασμένες προσπάθειες παραφυάδων της ΝΔ στα κοινωνικά δίκτυα, κατά τις οποίες η υπόθεση Καϊλή δικαιολογεί και τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις. 

 

Το θέμα είναι ότι εν αναμονή ανακοίνωσης της ημερομηνίας των εκλογών προστίθεται στην ημερήσια διάταξη άλλη μία παράμετρος που πιθανώς θα τις επηρεάσει. Και πρωτίστως πρέπει να προξενεί πονοκέφαλο στο ΠαΣοΚ, καθώς ένα από τα θεωρητικά επιφανή στελέχη του, φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς και μάλιστα διεθνούς εμβέλειας. 

 

Θυμόμαστε ότι και το 2012, μήνες πριν τις εκλογές και εν μέσω μνημονίων και γενικής ανωμαλίας, είχαν σκάσει και τα πειστήρια για τη δράση του μακαρίτη του ΄Ακή Τσοχατζόπουλου και τι απέγινε τότε το ΠαΣοΚ στην κάλπη…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.