ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Περιμένοντας τον Καραμανλή

Περιμένοντας τον Καραμανλή Κύριο

11:03 - 17 Μαρ 2023
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έχει αναλάβει τις τελευταίες εβδομάδες ένα αρκετά δύσκολο έργο, αυτό της διαχείρισης του χάους, σε πολιτικό και ουσιαστικό επίπεδο, της κατάστασης που αποκαλύφθηκε με το δυστύχημα των Τεμπών.

Η αποστολή δεν είναι και η απλούστερη και πάντως στην πορεία διαπιστώνονται διάφορα και σημαντικά. Από τα όσα έχει αναφέρει και παρουσιάσει ο υπουργός Επικρατείας τις τελευταίες ημέρες, τα πράγματα είναι αρκετά σαφή και ξεκάθαρα. Το δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου προφανώς και προκλήθηκε επειδή σε κρίσιμες θέσεις βρίσκονταν διάφοροι απίστευτοι και ανεπαρκείς τύποι. 

 

Από την άλλη πλευρά, η κατάσταση στους σιδηροδρόμους περιγράφεται επιεικώς με τον όρο της αδιανόητης σαπίλας και εκεί προφανώς ξεκινάει μία πολιτική συζήτηση για τον επιμερισμό των ευθυνών. 

 

Υπό αυτό το πρίσμα, θα έχει αναμφισβήτητα ενδιαφέρον η παρουσία του Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών. 

 

Το τι θα πει ο πρώην υπουργός, τι ευθύνες θα αναλάβει ως προς τη διαχείριση της τετραετίας και τι θα σημάνουν αυτά για την εκκρεμότητα της υποψηφιότητας του, θα φανούν και μάλλον θα συζητούνται την ερχόμενη εβδομάδα…

Τελευταία τροποποίηση στις 11:31 - 17 Μαρ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.