ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Επανασύνδεση» Τσίπρα — Πολάκη και πανηγύρια στο Μαξίμου

«Επανασύνδεση» Τσίπρα — Πολάκη και πανηγύρια στο Μαξίμου Κύριο

10:57 - 20 Μαρ 2023
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η επίμονη αρθρογραφία και ανάλυση για τη σχέση Τσίπρα-Πολάκη-ΣΥΡΙΖΑ ίσως δεν έχει και τόση σημασία. Αν αναλογιστεί κανείς την κατάσταση, θα όφειλε να είναι σοφότερος και να γνωρίζει ότι αυτή η σχέση δεν σπάει έτσι εύκολα και ότι είναι απολύτως συμβατή με τη φύση του κόμματος.

Απόδειξη για όλα αυτά τα όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, το πώς «επέστρεψε» ο Πολάκης και πώς ρίχτηκε αμέσως και πάλι στη μάχη των πληκτρολογίων και των κοινωνικών δικτύων. 

 

Με αυτά, κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον ανάσαναν με ανακούφιση, άλλοι μπορεί να απογοητεύτηκαν αφού θα πίστευαν κάτι διαφορετικό και πάντως, όλα καταλήγουν σε πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα. 

 

Ποια είναι αυτά; Ότι η προσωρινή απομάκρυνση Πολάκη και η τάχα μετριοπαθής στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα δεν απέφεραν κανένα απολύτως δημοσκοπικό όφελος και μάλιστα σε μία από τις χειρότερες περιόδους για την κυβέρνηση. Αντιθέτως, σημειώθηκαν και σημαντικές διαρροές προς τον Βαρουφάκη. 

 

Το άλλο αποτέλεσμα είναι ότι στο Μέγαρο Μαξίμου ανάσαναν επίσης με ανακούφιση, έως και ξέσπασαν σε γέλια, αφού όλα στο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθαν στην αλλοπρόσαλλη κανονικότητα τους, δίχως να υπάρχει καμία ανησυχία για «μετριοπαθείς στροφές» του Τσίπρα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.