ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι γκάφες του ΠαΣοΚ και η ασύμμετρη ευφορία του 11,5%

Οι γκάφες του ΠαΣοΚ και η ασύμμετρη ευφορία του 11,5% Κύριο

11:06 - 01 Ιουν 2023
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η νευρικότητα στις τάξεις του ΠαΣοΚ και η αμηχανία στο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβονται τις τελευταίες ημέρες και στο διάστημα που απομένει έως τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, τα στραβοπατήματα μπορεί να κρίνουν πολλά.

Η ανεξήγητη επιλογή στελεχών του ΠαΣοΚ να αναδείξουν αχρείαστες λεπτομέρειες ενός κυβερνητικού προγράμματος το οποίο δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, έδωσαν πολλαπλές ευκαιρίες στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

 

Την ίδια στιγμή, κατά ανεξήγητο τρόπο, στο ΠαΣοΚ δεν εκμεταλλεύονται μέχρι στιγμής την ευκαιρία να πιέσουν το ΣΥΡΙΖΑ και να αναδείξουν δικά τους πλεονεκτήματα ή να στρέψουν την προσοχή σε ζητήματα όπως η υγεία, η παιδεία και προφανώς, η ακρίβεια, που πονάνε και περισσότερο τους πολίτες ή κάποιες κρίσιμες ομάδες ψηφοφόρων. 

 

Σε μεγάλο βαθμό οι αστοχίες αυτές οφείλονται και στην σύμμετρη ευφορία για το 11,5%, στην απειρία της ηγετικής ομάδας και στα στοιχεία της αδικαιολόγητης έπαρσης που προκάλεσε το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου. 

 

Ακούγεται ότι πλέον κοιτάνε να «μαζέψουν» την κατάσταση και να ανασυνταχθούν. Αν το πετύχουν, ίσως και οι γκάφες των τελευταίων ημερών να αποδειχθούν διδακτικές…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.