ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι κήρυκες του μπάχαλου και η καμπάνια απόγνωσης του ΜεΡΑ25

Οι κήρυκες του μπάχαλου και η καμπάνια απόγνωσης του ΜεΡΑ25 Κύριο

10:39 - 06 Ιουν 2023
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Έπειτα από το πατατράκ της 21ης Μαΐου, όπου είχε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να προσπερνά με φόρα και το όνειρο της εισόδου στη Βουλή να εξανεμίζεται, ο Γιάννης Βαρουφάκης και το ΜεΡΑ25 προσπαθούν με μία επικοινωνιακή καμπάνια του ποδαριού να καταφέρουν ό,τι καλύτερο, δηλαδή το 3%, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Όλα τα στελέχη του κόμματος έχουν επιστρατευθεί, ώστε να περάσει το κεντρικό μήνυμα, ότι δηλαδή με το ΜεΡΑ25 στη Βουλή θα λάμψει η αλήθεια και θα ξεστραβωθεί ο λαός, και ότι πάντως μόνο έτσι θα αποτραπεί η αυτοδυναμία του Μητσοτάκη. 

 

Τα προβλήματα της καμπάνιας είναι πολλά και ξεκινώντας από το τελευταίο, το μήνυμα που εκπέμπεται είναι «ξέρουμε ότι μπαίνουν όλοι οι άλλοι, αλλά βάλτε μας κι εμάς τελευταίους και καταϊδρωμένους».

 

Τα άλλο είναι ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο λένε ότι «εμείς στη Βουλή μόνο το μπάχαλο θέλουμε». Αλλά όταν ο άλλος έχει πάρει 41% στις εκλογές με τον δεύτερο να κοιτάζει με το κιάλι, τι τα θες αυτά; Όταν δε ρίχνεις μπροστά τον Κρίτωνα Αρσένη να στηρίξει το μήνυμα, μάλλον δείχνεις ότι δε πρέπει να έχεις και πολλή επίγνωση της πραγματικότητας…

 

Όσο για το δίλημμα «θέλεις αυτή τη φωνή στη Βουλή;», η απάντηση μπορεί να προκαλέσει πολύ βαριά απογοήτευση.

 

Το νέο προεκλογικό σποτ του ΜεΡΑ25 έχει πάντως πλούσιο υλικό για σχολιασμό:

 

{https://twitter.com/varoufakis_gr/status/1665961354207932416}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.