ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το ατυχές mea culpa του Τσίπρα και το παράδειγμα Καραμανλή

Το ατυχές mea culpa του Τσίπρα και το παράδειγμα Καραμανλή Κύριο

11:31 - 04 Μαρ 2024
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τα ατυχή περιστατικά στο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον μία κανονικότητα και όπως φαίνεται, αναπόφευκτα. Τελευταίο επεισόδιο σε αυτή τη σειρά ήταν η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο για τα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης.

Για να μην ξεχνιόμαστε, ο Αλέξης Τσίπρας είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και αν αρχίζει να μην κρύβεται ότι δεν θέλει να είναι. 

 

Τα όσα είπε για ατυχείς χειρισμούς στην υπόθεση Novartis και τον δήθεν διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ερμηνεύθηκαν ως ένα έστω καθυστερημένο mea culpa. Όσο όμως και αν θέλει κανείς σήμερα να βλέπει με συμπάθεια τον πρώην Πρωθυπουργό, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

 

Τίποτα απά αυτά δεν ήταν ατυχείς χειρισμοί, ήταν και τα δύο κεντρικά οργανωμένες και σχεδιασμένες μεθοδεύσεις, από το στενό περιβάλλον του πρώην Πρωθυπουργού. Δεν ξεχνιούνται αυτά, ούτε και σβήνονται με μία εύκολη δήλωση.

 

Υπό αυτήν την έννοια και όσο κατά λοιπά συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ αυτά που συμβαίνουν, θα ήταν τελικά μάλλον καλύτερη επιλογή για τον Αλέξη Τσίπρα, να ακολουθήσει την τακτική της σιωπής, στα πρότυπα του άτυπου μέντορά του, Κώστα Καραμανλή…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.