ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Πάνος Τσαγκαράκης, ένας ωραίος τύπος από τους λίγους

Ο Πάνος Τσαγκαράκης, ένας ωραίος τύπος από τους λίγους

18:27 - 03 Φεβ 2024
Ο φίλος μας ο Πάνος Τσαγκαράκης δεν είναι πια εδώ. Ένας τύπος που όσοι τον γνώρισαν δεν χρειάζεται να ακούσουν πολλά γι’ αυτόν και που όσοι δεν τον ήξεραν, ό,τι κι αν ακούσουν δεν θα είναι αρκετό.

Προσωπικότητα από άλλη εποχή, με χαρακτηριστικά που δεν συναντάς πια. Έζησε μία ζωή που θα μπορούσε να είναι μυθιστόρημα, κάποιες φορές και ο ίδιος πίστεψε ότι σε μυθιστόρημα πρωταγωνιστούσε. Και δικαίως. 

 

Μάγκας (με την έννοια του gentleman), στιλάτος και κομψός, με ένα χαμόγελο που δεν ξεχνάς ποτέ και μία γκρίνια που όταν εκδηλωνόταν έσπαγε κόκκαλα. Τσαμπουκάς και τρυφερός, ευρυμαθής και με άποψη, δεν δίσταζε ποτέ να σου πει την τη γνώμη του για οτιδήποτε. 

 

Έζησε επιτυχίες και αποτυχίες στο χώρο των επιχειρήσεων, της διαφήμισης και του marketing, διακρίθηκε και δοκιμάστηκε, έπεσε και ξανασηκώθηκε και ξανά και ξανά. 

 

Τα τελευταία χρόνια διακρίθηκε στη δημοσιογραφία, που κι αυτήν την εξάσκησε με τον δικό του, αυθεντικό και πρωτότυπο τρόπο από το reporter.gr και το penna.gr και με μία εργασιακή ηθική, που σπάνια πλέον συναντάς. 

Είχε πλήρη συναίσθηση των επιλογών του στη ζωή και, υπό μία έννοια, έφυγε αποδεχόμενος πλήρως τις συνέπειες τους. 

 

Για όσο καιρό ταλαιπωρήθηκε από την ασθένεια και την αδυναμία του, ούτε μία στιγμή δεν γκρίνιαξε. Γνωρίζοντας ότι αυτή ήταν η ζωή του και πως τελικά, αν για κάποια πράγματα μετάνιωσε, μάλλον ήταν αυτά που δεν είχε κάνει στη ζωή του. 

 

Τελικά, έφυγε σχετικά ήσυχα, όταν κατάλαβε λιγότερο ή περισσότερο συνειδητά, ότι δεν μπορούσε πια να ζήσει τη ζωή, όπως την ήθελε και την αγαπούσε. 

 

Ο Πάνος ήταν ένας ωραίος τύπος. Αξιαγάπητος και περήφανος και από αυτούς που σπάνια θα συναντήσεις στη ζωή σου. 

 

Η παρέα του και οι φίλοι του στο reporter.gr τον αποχαιρετούμε, ξέρουμε όμως ότι όπου κι αν είναι, θα μας βλέπει και θα γελάει και παρέα με τον Τάκη Λαϊνά θα τσουγκρίζουν τα επόμενα ποτά τους, αφού θα έχουν ρίξει έναν καυγά. 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:08 - 03 Φεβ 2024
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.