ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ιδεοληψία των λίγων και η απογοήτευση των πολλών

19:21 - 24 Φεβ 2019
Όποτε και εάν γίνουν εκλογές, είναι δεδομένο ότι η χώρα διαθέτει πολίτες που έχουν χάσει την διάθεσή τους και την όρεξή τους να δούνε με καλύτερη ψυχολογία την επόμενη μέρα.

Τα τέσσερα χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έδειξαν με το πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι πολιτικοί αυτής της χώρας έχουν τέτοιες ιδεοληψίες και ψευδαισθήσεις για το πως κυβερνάται μία ευνομούμενη χώρα που θα πρέπει να μπούνε σε μία χρονοκάψουλα και να επιστρέψουν πίσω 30 και 40 χρόνια για να αισθάνονται άνετα.

 

 Το μεγαλύτερο κακό που έχουν κάνει στη χώρα είναι ότι καθυστέρησαν την ανάπτυξή της, πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους και υποχρέωσαν τους άριστους των αρίστων να εγκαταλείψουν τη χώρα.

 

 Τιμωρία δεν πρόκειται να υπάρξει για κανέναν αφού σ αυτή τη χώρα οι πολίτες ξεχνούν και με τη πρώτη επιδοματική πολιτική ξανασκέφτονται να ψηφίσουν τους ίδιους και τους ίδιους. Δείτε ακόμη και τώρα στα ψηφοδέλτια να εμφανίζονται άνθρωποι που έκαναν κακό στη πατρίδα και να μην έχουν ίχνος ντροπής να πάνε σπίτι τους. Στα τηλεοπτικά πάνελ θα επικαλούνται τη γνωστή ρήση: <ο λαός μας τιμώρησε και μας έριξε στην αντιπολίτευση>.

 

Η μεγαλύτερη τιμωρία για τη χώρα είναι ότι δεν βλέπουμε νέους ανθρώπους ικανούς να αναλάβουν θέσεις ευθύνης. Ξανά και ξανά οι ίδιοι που ουδέποτε εργάστηκαν ή μάλλον εργάστηκαν μέσα από τους κομματικούς σωλήνες.

 

Μπορεί οι εκλογές να διεξαχθούν με πόλωση, μπορεί να έχουμε εντάσεις, αλλά σίγουρα εάν υπάρχει ΘΕΟΣ, μας έχει ξεχάσει, αφού οι περισσότεροι υποψήφιοι βλέπουν μόνο ένα πράγμα: πως θα τη βγάλουν καθαρή την επόμενη τετραετία 2019-2022 με ένα μηνιαίο εισόδημα των 5.800 ευρώ. Το μόνο που παρακαλούν να μην έχουν καμιά ατυχία και βρεθούν εκτός βουλής τον Ιανουάριο του 2020 λόγω εκλογής του Προέδρου της  Δημοκρατίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.