ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπάτε σκύλοι!

10:57 - 09 Μαϊ 2018
Η Entela Fureraj ( Ελένη Φουρέιρα ) με αρωγό της το ΡΙΚ, σχημάτισε παρέα με τον Αλβανό συνάδελφό της το σχήμα του αλβανικού αετού με ότι αυτό συμβολίζει.

Η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν. Την έκανε προμελετημένα και στοχευμένα, διότι εναγωνίως έψαχνε το 12άρι της Αλβανίας. Το 12άρι της Ελλάδας στην Κύπρο είναι παραδοσιακά εξασφαλισμένο.
Αυτό που έπαιζε . λόγω και της μέχρις πρότινος διπλής υπηκοότητος της ( Μεξικανός πατήρ και εκ Μετσόβου μήτηρ, κατά δήλωση της ) ήταν η αστάθμιτη βαθμολογία της βορειοδυτικώς κείμενης γείτονος χώρας. Οι Αλβανοί, εθνικώς υπερήφανος λαός, δύσκολα συγχωρούν τους αρνητές της καταγωγής των. Η μη αποδοχή του Pirro Dhima (Πύρρου Δήμα) και η περιφρόνηση τους προς αυτόν είναι ακόμη νωπή.

Έτσι θεωρήθηκε πρόσφορο να γίνει μια κίνηση μετάνοιας και επανένταξης της Φουρέιρα στην αλβανική οικογένεια, ώστε η μακρύκομος αοιδός να ξεκινήσει στον τελικό με αβάντζο 24 πουάν (12 η Ελλάδα + 12 η Αλβανία).

Κι όλα αυτά καλώς καμωμένα από την πλευρά ΡΙΚ - τραγουδίστριας- δισκογραφικής - λοιπών συμφερόντων. Μπροστά στην επιτυχία και το κέρδος, τύφλα να έχουν οι πατρίδες και οι αλυτρωτισμοί.

Αυτό όμως πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις είναι, ότι η Beyonce της Ελλάδας ουδόλως ορρώδησε για την χειρονομία της αυτή. Έχοντας ζήσει τη χώρα μας από 7 χρονών κοριτσάκι γνώριζε και βιωματικά τον διχασμό, την παραλυσία, την ανυποληψία και την απάθεια του λαού μας και του έθνους μας. Ήξερε εκ των προτέρον, ότι οι Έλληνες θα το καταπιούν και αυτό και ότι θα έβρισκε πλείστους πρόθυμος υπερθεματιστές-στριες για την πράξη της

(βλ. Τατιάνα, την γνωστή κοινωνιολόγο ).

Άλλωστε τι να περιμένεις από ένα λαό, που εκ πεποιθήσεως δεν εργάζεται και αφήνει αντ’ αυτού τους Αλβανούς να δουλεύουν στην οικοδομή, στη βιοτεχνία, στο φούρνο, στα σπίτια, στο βενζινάδικο, στις ελιές, στα πορτοκάλια.

Από ένα λαό, που ακριβώς το ήμισυ των ενηλίκων του (3.500.000 συνταξιούχοι + 1.000.000 υπάλληλοι Δημοσίου, Δήμων, ΔΕΚΟ) σιτίζεται από το κράτος και ταυτόχρονα διαμαρτύρεται για τα λεφτά που του έφαγαν οι πολιτικοί με τα μνημόνια. Λησμονεί επιλεκτικώς, ότι τόσα χρόνια οι πολιτικοί με δανεικά το τάιζαν υποθηκεύοντας έτσι την Ελλάδα για 99 χρόνια.

Από ένα λαό, που του πήρε το ΟΧΙ ο πρωθυπουργός και του το πέταξε στο ποτάμι, χωρίς να ανοίξει μύτη. Τον επιβράβευσε μάλιστα για την προδοσία (αυταπάτη – ξεκαθαρίστηκε πλέον) επανεκλέγοντας τον.

Από ένα λαό, που ο αρχηγός της αντιπολίτευσης σπεύδει να γίνει πρωθυπουργός για να εφαρμόσει μειώσεις σε συντάξεις και αφορολόγητα, αδιαφορώντας για την προγεγραμμένη δυστυχία.

Από ένα λαό, που είναι ο μόνος στην Ευρώπη με κομμουνιστικό κόμμα αμιγώς σταλινικής μορφής με εξασφαλισμένο ένα 5% στις εκλογές.

Από ένα λαό, που οι «Εθνικιστές» του, αντί να σεβαστούν ιστορία και αξίες, είναι μπράβοι της νύχτας, μαχαιροβγάλτες, δάρτες γυναικών.

Από ένα λαό, που τα σύνορα του χάνονται στην ομίχλη και η επικράτεια του αρχίζει να σπάει σε καντόνια διαφορετικών εθνοτήτων.

Από ένα λαό, που η ιστορία , η κυριαρχία και η περιουσία του έχουν καταντήσει « μπάτε σκύλοι! ».

Έτσι φτάσαμε στο σημείο η περφόρμερ ενός νεότευκτου λαού που στερείται φαντασίας ( για σημαία τους διαλέξανε αυτή της Βυζαντινής αυτοκρατορίας ) να χλευάζει ένα λαό ( το πάλαι κοσμοκράτορα και λίκνο του πολιτισμού ) που το μόνο πλέον που φαίνεται να τον απασχολεί είναι εάν το καλοκαίρι θα έχει τα φράγκα για φρέντο και ξαπλώστρα στην παραλία...

Τελευταία τροποποίηση στις 11:06 - 09 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.