ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γορίλες στην ομίχλη

10:08 - 16 Οκτ 2019
Ως γνωστόν οι φαρμακοβιομηχανίες χρησιμοποιούν πιθήκους για την δοκιμασία κι εξέλιξη των προϊόντων τους. Πειραματίζονται με τα εγκλωβισμένα πρωτεύοντα θηλαστικά - θυσιάζοντας τα - προκειμένου να διαθέσουν με ασφάλεια στην κατανάλωση τα προϊόντα τους και έτσι να αποκομίσουν κέρδη.

Παράλληλα οι κολοσσιαίες πολυεθνικές εταιρείες με τις θυγατρικές τους τράπεζες και με το μεγάλο υπερατλαντικό έθνος - που τις γεννά και τις τροφοδοτεί - αντί για μαϊμούδες χρησιμοποιούν ολόκληρους λαούς για την αύξηση της κατανάλωσης και των κερδών τους. Η μέθοδος δεν αλλάζει: τους έχουν στο κλουβί, τους ποτίζουν δηλητήρια, τους ταράζουν στις ενέσεις κι εύχονται να μη τινάξουν τα πέταλα. Ξεκινάνε απ' τους λαούς μακάκους, συνεχίζουν με τους χιμπατζήδες και καταλήγουν στους γορίλες.

Μη με ρωτήσετε, ποιος λαός μακάκος είναι στο πρώτο κλουβί αριστερά; Είναι ένας αιρετικός της Χριστιανοσύνης - καθότι ορθόδοξος, που κάνει τον υπερήφανο λόγω της βαρειάς του ιστορίας και πουλάει παγκόσμια εξυπνάδα ένεκεν των πεφωτισμένων προγόνων του. Με λίγα λόγια ένας λαός απομόναχος, αντιπαθητικός, με έπαρση. Αυτός που μπαίνει αιώνες στη μύτη των άλλων, διδάσκεται στα σχολεία όλης της υφηλίου και δε λέει να σβήσει στο διάβα του χρόνου. Απ' αυτόν θα ξεκινήσουμε, σκέφτηκαν.

Άλλωστε - για κακή του τύχη - είναι η πύλη εισόδου προαλειφόμενων φρέσκων καταναλωτών. Θα τον πλακώσουμε στις μαύρες φουσκωτές βάρκες και σε τριάντα χρόνια θα 'ναι διπλασιασμένος, νοθευμένος και χυλωμένος. Θα του κόψουμε κι ένα κομμάτι στα βόρεια να το κάνουμε ελεύθερη οικονομική ζώνη. Θα βάλουμε μετά τους τέως βεδουίνους να δουλεύουν εκεί για ψίχουλα. Και προστιθέμενη υπεραξία εργασίας θα κερδίσουμε και νέα πελατάκια στημένα μπρος στα ΑΤΜ.

Όταν με το καλό δρομολογηθεί το πρώτο κλουβί αριστερά, σειρά θα πάρουν οι λαοί χιμπατζήδες. Κάτι Πολωνίες κι έτσι. Το μυστικό τους όμως στοίχημα είναι οι λαοί γορίλες. Κυρίως ο μεγαλόσωμος ξανθός γορίλας, που ακούει στο όνομα Γερμανία. Χορτάτος τώρα από ευρώ, γρυλίζει το "uber alles" και χτυπά τα στήθια του με τις γροθιές.

Πολύ φοβάμαι, ότι στο θέμα της παγκόσμιας ηγεμονίας για τρίτη φορά στην ιστορία τους οι Γερμανοί θα θρηνήσουν. Οι μάγκες πίσω από το άγαλμα της ελευθερίας επιφυλάσσουν στο έθνος του Μπίσμαρκ τη ρήση του Πολύφημου στον Οδυσσέα μετά το κρασί που τον πότισε: "Εσένα Κανένα, θα σου κάνω κι εγώ ένα δώρο. Θα σε φάω τελευταίο!"

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.