ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολιτικός Αγώνας στο εξωτερικό. Θεσμική Παράδοση στο εσωτερικό

21:07 - 03 Απρ 2015
Ντίνος Κουτσολιούτσος

Γράφει ο Ντίνος Κουτσολιούτσος

Η κυβέρνηση ριψοκινδυνεύει την αναγκαία και σκληρή διαπραγμάτευση που επιχειρεί από τις εκλογές εναντίον των τραπεζικιστών της Ευρωζώνης, παραδίδοντας το εσωτερικό της χώρας, τους θεσμούς της, την ταυτότητά της, αλλά και την ασφάλεια των πολιτών της στους ολίγους, αλλά τρομακτικά καταστροφικούς, οπαδούς των διαφόρων αναρχικών και αντιεξουσιαστικών ιδεολογιών και συναφών πολιτικών τζαμπατζήδων και τρομοκρατών. 
Και η κυρία πρόεδρος της Βουλής, αυτοαναιρώντας την προσωπική της υψηλή στάθμη ηθικής και νομικής ακεραιότητας που προσπαθεί με μεγάλη δυσκολία, εάν όχι μάταια, να επιβάλει στον Κοινοβούλιο, διατυμπανίζει, διαψεύδοντας την δικιά της λογική, ότι η βίαιη και παράνομη εισβολή διαφόρων φωνακλάδων στο προαύλιο της Βουλής δεν ήταν μία αξιόποινη πράξη, παρά νόμιμη δημοκρατική διαμαρτυρία.
 
Όχι, κα. Κωνσταντοπούλου, η, κατά μένα θαυμαστή, νομική και συνταγματική διαύγεια που έχετε επιδείξει έως τώρα, και στην Βουλή, αλλά και στις διάφορες εξεταστικές επιτροπές της περασμένης Βουλής, χάθηκε μονομιάς, και με σοβαρά καταστροφικό τρόπο, μόλις το επόμενο πταίσμα κάτω από τα μάτια σας, το έπραξαν όχι βουλευτές συνάδελφοί σας, παρά αυτόκλητοι αρνητές των αρχών της πολιτείας, των θεσμών του κράτους, και της δημοκρατικής νομιμότητας της χώρας. 
 
Κάνατε ένα σοβαρό λάθος κα. Κωνσταντοπούλου, και δεν χρειάζεται να αναφερθώ στο αυτονόητο, ότι δείγμα της μεγάλης πολιτικής ηγέτιδας, που θέλετε να εξελιχθείτε, και που εύχομαι ολόκαρδα να συμβεί, είναι η θέληση να περάσει από το πολύ δύσκολο μονοπάτι της αποδοχής ενός οιουδήποτε λάθους, συνοδευόμενου από αίτηση συγνώμης και από ταχεία διόρθωση αυτού του λάθους. Έτσι θα αποδείξετε κα. Ζωή, εάν έχετε το σθένος χαρακτήρα και την διανοητική διορατικότητα, να υλοποιήσετε μία μεγάλη πολιτική καριέρα σε αυτήν την χώρα. 
 
Και αξιότιμε και αξιότατε κ. Τσίπρα. Χαίρω που κυβερνάτε την χώρα αυτή την στιγμή, καθότι σας θεωρώ τον καλύτερο ζώντα Έλληνα ηγέτη στην παρούσα ιστορική συγκυρία. Είναι απίστευτα τραγικό να προσπαθείτε τόσον καιρό, δικαίως, να υψώσετε με τεράστια δυσκολία το σωστό ανάστημα της Ελλάδας και των αναγκαίων αναγκών της μπροστά στον Γολιάθ της κεφαλαιοκρατικής και γερμανοκρατούμενης Ευρωζώνης, και ταυτόχρονα να αυτοαναιρείστε, την ίδια τραγική στιγμή, μεταμφιεζόμενος σε ένα πολιτικό, αλλά και ηθικό, νάνο μπροστά στις καταστροφικές παρεμβάσεις την λιλιπούτειας αναρχικής και αντιεξουσιαστικής μειονότητας σε αυτήν την χώρα. 
 
Κ. Τσίπρα, είναι τραγικό να κερδίσετε την μάχη με την Ευρωζώνη, και να χαθεί ο πόλεμος για τον μέλλον της Ελλάδας, επειδή χάσατε την μάχη του πεζοδρομίου, των εισβολών, των καταλήψεων, των βανδαλισμών, των μολότοφ, και της εγκληματικής τρομοκρατίας. 
 
Η τωρινή ιστορική στιγμή στην Ελλάδα δεν δικαιολογεί παρόμοιες καταλύσεις της συνταγματικής νομιμότητας, και της ασφάλειας του καθημερινού βίου των πολιτών που λαμβάνει χώρα τα χρόνια της κρίσης, αλλά ακόμα λιγότερο, κ. πρωθυπουργέ, με κανένα τρόπο δεν δικαιολογεί την στάση της κυβέρνησης σας προς αυτές τις αντεθνικές παρεμβάσεις. 
 
Και το δικαιολογητικό ότι είστε πράγματι τρομερά απασχολημένος με την μάχη στο εξωτερικό δεν ισχύει, διότι οι οδομαχίες στο εσωτερικό της χώρας, στις οποίες η κυβέρνησή σας καθημερινά επιλέγει την νομική και θεσμική παράδοση άνευ όρων, επιδρούν καταστροφικά και στον πόλεμο στο εξωτερικό, που τόσο πολύ θέλετε να κερδίσετε, και για τον οποίον ο λαός σας ψήφισε. 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.