ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Πόρνη, ο Βιασμός και το Αναμορφωτήριο

12:08 - 10 Απρ 2015
Ντίνος Κουτσολιούτσος

Γράφει ο Ντίνος Κουτσολιούτσος

Εάν αντικαταστήσει κανείς τον κοινωνικό θεσμό του χρήματος με την κοινωνική εμπειρία του σεξ, η ιστορία της ελληνοευρωπαϊκής κρίσης, που οδεύει σε ένα κρεσέντο αντάξιο ενός Γολγοθά, ομοιάζει με την ιστορία μίας πόρνης, η οποία πουλούσε το σώμα της και την σεξουαλική της εύνοια για να επιζήσει και για να ζήσει καλά, και η οποία μία ωραία μέρα βιάστηκε, σε στιγμή ανάγκης, από άτομα σε θεσμικούς ρόλους ηγεσίας, και μετέπειτα κλείστηκε σε ένα αναμορφωτήριο για να την αναμορφώσουνε από το επάγγελμα της πορνείας, αλλά συνεχίζει να βιάζεται από τους ίδιους θεσμικούς ηγέτες, την ίδια στιγμή που προσπαθούν να την αναμορφώσουν.

Δεν είναι κατά λάθος το γεγονός ότι η πορνεία, η πώληση σεξουαλικής ικανοποίησης για χρήμα, φημίζεται σαν το αρχαιότερο επάγγελμα, παντρεύοντας στην ιστορία της ανθρωπότητας την σεξουαλική ικανοποίηση, βλέπε γενετική κατάκτηση, του άντρα με την χρηματική του, βλέπε πιστωτική του, ισχύ.
Η Ελλάδα ήταν μία φτωχή αλλά όμορφη και ορεκτική γυναίκα, ανίκανη να σταθεί στα πόδια της ανεξάρτητα, για αυτό ξέπεσε σε κάποια στιγμή, στην πορνεία, έγινε μία χώρα που ζούσε παράνομα, τρόπος του λέγειν, παράνομα όσον αφορά τον ένα και βασικό κανόνα της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής θεολογίας. Χρεωνότανε χωρίς καμία έγνοια, φροντίδα ή προοπτική για το πώς θα μπορέσει να ξεπληρώσει τα δάνεια. Ήταν μία κανονική πόρνη του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Είχε φυσικά και τον Νταβατζή της, αυτόν που πρώτος και καλύτερος την έσπρωξε στην χρηματοπιστωτική πορνεία, το πολύφημο Αντρέα Παπαντρέου, άρτι αφιχθείς από την γη της χρηματοδοτικής επαγγελίας, την Αμερική, και με οικονομολογικές περγαμηνές από εδώ έως εκεί κάτω, πρύτανης της οικονομικής σχολής στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Berkeley. Πώς να μην τον ερωτευθεί μία φρέσκια, φτωχή, κοπέλα, έναν παρόμοιο ιππότη του παγκοσμίου κεφαλαίου; Και τον ακολούθησε στην πορνεία του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού.
Πέρασαν πολλά χρόνια, η πόρνη Ελλάδα ζούσε πολύ καλά, Μύκονος, δημόσια θέση «στο διηνεκές», Cayenne, λίγη διαφθορά όσο τραβάει, λίγη διαπλοκή, και ο μήνας έχει εννιά, που τραγουδούσε κάποιος παλιός της εποχής των γονιών μου…Φυσικά οι νταβατζήδες άλλαζαν, από τον ένα πρωθυπουργό στον άλλο, πάντα εναλλασσόμενοι ανάμεσα στα δύο μεγάλα μπουρδέλα, το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ.
Και ήρθε η ώρα της κρίσης. Η αγορά χρηματοπιστωτικής πορνείας στέρεψε. Η πόρνη Ελλάδα χρεοκόπησε και δεν έβρισκε πελάτες. Και τότε έφτασαν οι άλλοι ιππότες, οι αναμορφωτές, από την Ευρώπη. Πρώτα, όμως, την βίασαν, έτσι που την βρήκαν, ακόμα όμορφη και πλουμιστή. Την βίασαν χρηματοπιστωτικά, ρίχνοντας όλο το βάρος της χρηματοπιστωτικής λαγνείας των τελευταίων δεκαετιών, ιδίως του χρηματοπιστωτικού οργίου της τελευταίας ευρωδεκαετίας, επάνω στους ώμους της πόρνης Ελλάδας, όταν οι μεγάλοι χρηματοπιστωτικοί πελάτες της, οι ιδιωτικές μεγάλες τράπεζες της Γερμανίας και της Γαλλίας, (που εθισμένοι σε συνεχές χρηματοπιστωτικό σεξ με όποια πουτάνα χώρα ή άλλη πορνευόμενη τράπεζα της περιφέρειας βρίσκανε στην Ιρλανδία ή στην Ισπανία, είχαν πλημμυρίσει την Ευρωζώνη με χρηματοπιστωτικά μπουρδέλα στα φτωχότερα κράτη, όπως συνηθίζεται), ήταν τουλάχιστον ισότιμα συνένοχοι σε αυτό τον πολυετή παροξυσμό χρηματοπιστωτικής πορνολαγνείας.
Στην πραγματικότητα, εάν δεν υπήρχαν άντρες να δίνουν χρήματα για σεξ, δεν θα υπήρχε πορνεία. Παρομοίως, εάν δεν υπήρχαν χρηματοπιστωτικοί πελάτες να δίνουν χρήματα για χρηματοπιστωτικό σεξ, δεν θα υπήρχαν χρηματοπιστωτικές πόρνες σαν την Ελλάδα.
Έτσι, μετά από το πρώτο μεγάλο βιασμό, ερήμην του τότε νταβατζή, του περίφημου Γιωργάκη, από το περιώνυμο μπουρδέλο του ΠΑΣΟΚ, από την μία στιγμή στην άλλη, η Ελλάδα μετατράπηκε από μία καλοπληρωμένη χρηματοπιστωτική πόρνη υψηλόβαθμης πιάτσας, και ακριβών προδιαγραφών, σε μία βιασμένη, κακοποιημένη, ξεφτιλισμένη πουτάνα του πεζοδρομίου, έχουσα άμεσης ανάγκης σκληρής αναμόρφωσης από το παράνομο και ένοχο και αμαρτωλό πρώην επάγγελμα της.
Και την κλείσανε την καημένη και κακοβιασμένη Ελλάδα στο μνημονιακό αναμορφωτήριο, με τους πρώην νταβατζήδες της να είναι οι φύλακες του αναμορφωτηρίου, και τους πρώην πελάτες αυτής της παλιοπουτάνας, τους χρηματοπιστωτικούς κολοσσούς των λαών του πυρήνα, να έχουν μετατραπεί ως δια μαγείας, σε έμπειρους θεραπευτές αυτής της άτιμης χρηματοπιστωτικής πορνολαγνείας που είχε κυλίσει την Ελλάδα στον βούρκο.
Αλλά οι χρηματοπιστωτικοί πελάτες/θεράποντες γιατροί, ήταν δυστυχώς, και φυσικά και αυτονόητα, και άντρες ισχυροί που χρειαζόντουσαν να συνεχίζουν να απολαμβάνουν περιοδικά την χρηματοπιστωτική τους πορνολαγνεία, (είπαμε ότι πρόκειται περί αθεράπευτου χρηματοπιστωτικού εθισμού), και ποιο καλύτερο χρηματοπιστωτικό πορνοαντικείμενο μπορούσαν να βρούνε για αυτό τον σκοπό, παρά την ίδια την άρρωστη, την αμαρτωλή, και την εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα γυνή, την Ελλαδίτσα, που μεταμορφωνότανε γρήγορα και σταθερά σε Ψωροκώσταινα.
Και εκεί που η Ελλαδάρα ήταν παλιά ποτέ μία χρηματοπιστωτική πουτάνα παγκοσμίας ολκής και παγκοσμίου βεληνεκούς, που πουλούσε τις χρηματοπιστωτικές της χάρες και εύνοιες πανάκριβα προς ίδιον όφελος, τώρα έχει καταντήσει σε μία κακομεταχειρισμένη, κακοποιημένη από πελάτες και νταβατζήδες, Ψωροκώσταινα, που βιάζεται συστηματικά χρηματοπιστωτικά στο τζάμπα…
Καλή Ανάσταση…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.