ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν είναι αυτό το «πράγμα» η Αριστερά

20:50 - 18 Ιουλ 2015
Αυτός ο θλιβερός θίασος που ντροπιάζεται μπροστά στα έκθαμβα μάτια μας, χωρίς κανένα ρεπερτόριο, δεν είναι η Αριστερά!

Πρόκειται για παρεξήγηση. Ένα ιστορικό λάθος. Αυτός ο πρωθυπουργός της χώρας, ένας ανειλικρινής που Μήδισε κάτω από τη μπότα του Σόϊμπλε, είναι μια περιφερόμενη καρικατούρα που προσπαθεί να μεταποιήσει τον ατιμωτικό συμβιβασμό του, σε πράξη αναγκαίας ρεαλιστικής προσαρμογής.

Ο κόσμος, λέει, τον θέλει. Εκεί καταντήσαμε...
Σύμφωνα με όσα μέχρι στιγμής συνομολόγησε, τα βάρη πέφτουν και πάλι στις πλάτες ημών των ιδίων. Πάνω σε μας! Που αποτελούμε μια ακμαία ιαχή. Κι είμαστε το χάλκινο γένος της ευθύνης σε τούτην την κουρασμένη χώρα. Εμάς που φυλάμε τη θητεία μας στα σύνορα, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας αιματηρά και ακουμπάμε τον ιδρώτα μας στο ταμείο της Εφορίας. Με τι αντάλλαγμα; Δυο σπιθαμές ελευθερίας... Όμως την υποθήκευσε και αυτή!

Πήρε αυτό το γενναίο «Όχι» αυτός ο μοιραίος Αλέξης Τσίπρας, που ήταν ΟΧΙ της νέας γενιάς στο σκοτεινό μέλλον των ορυχείων της μισθωτής εργασίας που βλέπει να έρχεται απειλητικά με φόρα καταπάνω της και το πέταξε απερίσκεπτα στα σκουπίδια.

Και τώρα νιαουρίζει, ότι δεν κατάλαβε τους δυσμενείς συσχετισμούς και τους ανέμους που έπνεαν μένεα εναντίον μας στην Ευρώπη.

Ο Έφηβος γιος μου, μα το Θεό θα τα κατάφερνε καλύτερα... Σαν να σβύστηκε ξαφνικά ο κόσμος μας.

Ύβρις και όνειδος για όλους εμάς που στεκόμαστε υπερήφανοι σε όλη τη ζωή μας σε μικρά και μεγάλα «Όχι»! Εμείς οι «ποτέ από το χρέος μη κινούντες». Σε ποιον χρωστούσαμε τέτοιαν ατίμωση;

Ο κ. Τσίπρας, θα καταχωρηθεί στο μακρύ κατάστιχο, όσων είπαν ψέμματα στο λαό. Ακόμα ένας Ψεύτης. Τραινάρισε τα πράγματα, τόσο, ώστε λίγο πριν τον όλεθρο, ο,τι και να έφερνε πίσω να φάνταζε σαν σωτηρία.

Θα ήταν πολιτικά θεμιτή η επιλογή του να καταλάβει το χέρσο οικόπεδο της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας από τότε που εξαφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ. Αλλά, ούτε καν αυτό είχε το θάρρος δημόσια να παραδεχτεί. Του φταίει τώρα ο έντιμος Λαφαζάνης.

Ηγέτης μικρού βεληνεκούς. Στα όρια της επηρμένης παρέας του. Ημιμαθής, κακομαθημένος και ανεπάγγελτος. Αν προσθέσεις και την έλλειψη σχεδίου, έχεις ξεκάθαρα τη συνταγή της αποτυχίας. Και το χειρότερο; Αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Τσίπρας, είναι ο,τι «καλύτερο» έχει αυτήν τη στιγμή η χώρα.

Καημένη χώρα...

Τελευταία τροποποίηση στις 21:23 - 18 Ιουλ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.