ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζυγίσθηκαν, μετρήθηκαν και βρέθηκαν… ελλειπείς!

12:36 - 27 Ιουλ 2018
Πάνω στα αποκαϊδια των πρόσφατων φονικών πυρκαγιών και στους σορούς των δεκάδων θυμάτων, στρογγυλοκάθησε ανερυθρίαστα η κυβέρνηση των «αριστεροχριστιανιστών», για να εξιστορήσει ένα ακόμη αφήγημα, με βάση το οποίο, αυτή τη φορά, οι φωτιές μπήκαν από (άγνωστους ακόμη) εχθρούς της Ελλάδος και της παρούσας κυβέρνησης και η εθνική αυτή τραγωδία συντελέστηκε επειδή τα θύματα, οι τσουρουφλισμένοι δηλαδή, είχαν συμβάλλει στην άναρχη δόμηση των καμένων περιοχών.

Το υποστήριξαν με «τσαμπουκά», σ’ αυτούς που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και οι οποίοι, περιορίσθηκαν, απλώς, να «μεταφέρουν» το αφήγημα στο πόπολο, χωρίς ενοχλητικές ερωτήσεις για «ευθύνες», «ανυπαρξία κράτους και πρόληψης» και για εκφράσεις συγνώμης στους καμένους και στους συγγενείς τους αλλά και για κάποιες επιβεβλημένες παραιτήσεις, έτσι για τα μάτια του κόσμου βρε αδελφέ.

Το αφήγημα τους, το πέταξαν «δια ζώσης» στη μούρη των θυμάτων της τραγωδίας και οι κυβερνητικοί παπαγάλοι, άρχισαν ήδη να το «επικοινωνούν» , ενώ οι Παπαδημούληδες και τα λοιπά κυβερνητικά εξαπτέρυγα, άρχισαν  να μιλάνε για την μετά την εθνική αυτή καταστροφή εποχή, με μέτρα που θα ληφθούν κατά της άναρχης δόμησης.!

Της άναρχης δόμησης όμως, στους υπαίτιους της οποίας είχαν επιβάλλει την πληρωμή ΕΝΦΙΑ και των αναλογούντων φόρων ιδιοκτησίας.

Η συμπεριφορά αυτή, ωστόσο, δεν κάνει καμία εντύπωση στους νοήμονες που, μετά το 2015 είχαν αντιληφθεί ότι η συγκυβέρνηση «ντεμέκ» αριστερών και ακροδεξιών εθνικιστών, μόνο σε εθνική καταστροφή και ξεπούλημα αξιών, ιδεολογιών και εθνικών συμφερόντων μπορούσε να οδηγήσει.

Από τις «μαγκιές» και τα …ουάου του ολίγιστου Βαρουφάκη, που μας επιβάρυνε με πλέον των 100 δις ευρώ, μετά από εκείνες τις υπερήφανες διαπραγματεύσεις, από τα κλάματα της «κόκκινης Μπέτυς» και τον έρπητα που έβγαλε από την στεναχώρια ο παγκοσμίου φήμης ηγέτης, μέχρι το κουκούλωμα του φονικού της Αίγινας, την απόδοση ευθύνης στην κλιματική αλλαγή για τις φονικές και καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα, τον εξωραϊσμό της ρύπανσης του Σαρωνικού, μία καλλιέργεια …κάναβης, για φαρμακευτικούς λόγους, δρόμος!

Σ’ αυτά τα τριάμισι χρόνια της εξουσίας τους απέδειξαν ότι, δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν μία κοινωνική κρίση, ότι είναι άχρηστοι να εφαρμόσουν μια εθνικά υπερήφανη εξωτερική πολιτική και ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να υπακούν στα πέραν του Ατλαντικού κελεύσματα.

Δίνοντας, από το πουθενά, το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια, σκεπτόμενοι αλλαγές συνόρων με την Αλβανία και πουλώντας «τσαμπουκά» στην Τουρκία και την Ρωσία.

Απέδειξαν ακόμη ότι, δεν ήταν ικανοί να διαχειριστούν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και υπέγραψαν με την «σέσουλα» τα μνημόνια και τις μελλοντικές δεσμεύσεις, που μόνο σε περαιτέρω φτωχοποίηση της χώρας μπορούν να οδηγήσουν.

Αυτοί οι νοήμονες, που λέγαμε παραπάνω, ωστόσο, είχαν επισημάνει το κίνδυνο ότι οι «αριστεροχριστιανιστές» επιθυμούν διακαώς μία εθνική καταστροφή, για να εξαναγκάσουν τους υπόλοιπους του δημοκρατικού - και όχι μόνον- τόξου, σε μία «ομερτά» για την αντιμετώπιση της και για να έχουν μία πρώτης τάξεως αφορμή, να ξαναρχίσουν την κλάψα και την επαιτεία στους εταίρους και δανειστές της χώρας, στους οποίους οφείλουμε ήδη 400 δις ευρώ.

Μη γνωρίζοντας, λοιπόν, ποιοι είναι αυτοί οι «εχθροί» που πυρπόλησαν την Ελλάδα και μη αποδεχόμενοι ότι, μοναδική αιτία για τις δεκάδες των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές είναι η άναρχη δόμηση (sic), κρίνοντας εκ του αποτελέσματος μπορούμε να συμπεράνουμε ότι «μια χαρά της ήλθε» της κυβέρνησης των αχρήστων, αυτή η εθνική τραγωδία.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε ήδη τους ευρωπαίους για την λεκτική τους συμπαράσταση στο ελληνικό δράμα και τον Σεπτέμβριο, που θα έλθει στο Στρασβούργο, να μιλήσει για το …μέλλον της Ευρώπης, θα έχει την ευκαιρία να κλαφθεί και να ζητήσει και οικονομικές διευκολύνσεις!

Την σκυτάλη στην κλάψα και την εθνική ζητιανιά πήραν ήδη όλοι, σχεδόν, οι έλληνες ευρωβουλευτές που, με επείγουσες ερωτήσεις τους προς την Κομισιόν, ζητούν ν’ αναλάβει τις ευθύνες της (?) και να αποζημιώσει τους τσουρουφλισμένους και τους συγγενείς τους, γι’ αυτήν την καταστροφή.

Μη αναλογιζόμενοι ότι η Κομισιόν δεν θα δώσει φράγκο, αν επιβεβαιωθεί το κυβερνητικό αφήγημα ότι, αίτιοι των πυρκαγιών και της καταστροφής, είναι ξένοι και η …άναρχη δόμηση.

Μόνο για καταστροφές από την μανία της φύσης αποζημιώνει η Κομισιόν και κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις, κι’ αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν οι …ζήτουλες.       

Δυστυχώς, κι’ αυτό το νέο κυβερνητικό αφήγημα, εκφρασμένο με τον γνωστό «ψευτοτσαμπουκά» της …μαχαλομαγκιάς του Πολάκη και του Καμένου, έχει δράκο μόνο για τα εσωτερικά της Ελλάδος.

Οπου, επίσης δυστυχώς, οι εν λόγω «ξυγίσθηκαν, μετρήθηκαν και βρέθηκαν ελλειπείς».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.