ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκαλύφθηκε η δικτατορία των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης!

19:47 - 07 Ιαν 2021
Εκατοντάδες ή και χιλιάδες οι χρήστες των αποκαλούμενων Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που, επειδή λέει, δεν σεβάσθηκαν τους όρους της «Κοινότητας», μπλοκαρίστηκαν για μεγάλο διάστημα από Facebook και Twitter, τα προφίλ τους, γεμάτα με προσωπικά δεδομένα, εξαφανίσθηκαν και κύριος είδε που μοσχοπουλήθηκαν αυτά τα δεδομένα ή έγιναν φέϊγ βολάν, προς πάσαν ενδιαφερόμενη αρχή ή ιδιώτη.

Δυστυχώς, αυτοί οι απλοί «χρήστες», δεν είχαν και δεν έχουν καμία δυνατότητα αποτροπής των εναντίον τους αποφάσεων, από τους ιδιώτες πάτρονες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και ουδεμία ευκαιρία να ζητήσουν κάποια αποζημίωση για τα κλεμμένα προσωπικά τους δεδομένα.

Παρόλο που δεν ομολογείται ευρέως, οι κουμανταδόροι των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, εφαρμόζουν, όπου αυτοί κρίνουν ότι χρειάζεται, την δικτατορική μέθοδο του «Αποφασίζωμεν και Διατάσσομεν», όποτε, κατά την ανεξέλεγκτη κλίση τους, υπήρξε παραβίαση «των όρων της Κοινότητας».

Κάποιοι, βέβαια, μέσα σ’ αυτές τις Κοινότητες, μπορεί να γούσταραν να διαβάζουν τις αιρετικές απόψεις των αποκλεισμένων αλλά φευ, τίποτα δεν μπορούν να κάνουν περί τούτου και είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν αυτά που γράφουν εκείνοι, οι υπάκουοι, που εξακολουθούν να σαλιαρίζουν, συμμορφούμενοι με τους «όρους της Κοινότητας».!

Με άλλα λόγια, τα επονομαζόμενα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η κατ’ άλλους Μέσα Κοινωνικής Αποχαύνωσης, αφού κατάφεραν να εγκλωβίσουν εκατομμύρια χρήστες στα δίκτυα τους, μετά και κατά το δοκούν άρχισαν να ξεκαθαρίζουν την ήρα από το στάρι, προκειμένου να μην στάξει η ουρά του... Συστήματος που τα διαφεντεύει.

Όλα αυτά βέβαια στο όνομα της καταπολέμησης της ρητορικής μίσους, των φυλετικών διακρίσεων, του σεξισμού, της ομοφοβίας και δεν συμμαζεύεται.

Μέχρι πρότινος, ωστόσο, ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, είχε δική του σελίδα στο Facebook όπου έγραφε τα δικά του, τα οποία χρησιμοποιούνταν και ως «ειδήσεις» στον παγκόσμιο, έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και είχε κι’ ένα δικό του προφίλ στο Twitter, με εκατοντάδες χιλιάδες φόλοουερς, χωρίς να τρέχει τίποτα.

Αίφνης και μετά την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, οι δραγουμάνοι των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, αποφάσισαν και διέταξαν το μπλοκάρισμα των λογαριασμών του, προφανώς με το επιχείρημα, ότι παραβίασε τους «όρους της Κοινότητας», αυτός που μέχρι πρότινος ήταν ένας, για να μην πούμε ο μοναδικός, σταρ!

Αποκαλύφθηκε, λοιπόν, ότι στο όνομα της Δημοκρατίας, μπορεί να μπλοκάρονται οι λογαριασμοί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ακόμη κι ενός πρώην Πλανητάρχη, που κατά τους ιθύνοντες, υπέπεσε στο σφάλμα να παραβιάσει τους όρους της Κοινότητας.

Αυτή η «κοινότητα» των υπάκουων και αφελών χρηστών των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης παγκοσμίως, ωστόσο, δεν θ’ αργήσει να καταλάβει ότι συμμετέχει ενεργά, σε μία παγκόσμια δικτατορία, που απλώς... αποφασίζει και διατάσσει.

Κι αυτοί… υπακούουν!

Τελευταία τροποποίηση στις 19:47 - 07 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.