ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για τους… Φλώρους

Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για τους… Φλώρους

09:30 - 25 Αυγ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γιατρός δεν είμαι, ούτε είχα την ευκαιρία ποτέ να συναντήσω τον Αριστείδη Φλώρο για να διαπιστώσω αν πράγματι πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα και κρίσεις επιληψίας. Θεωρώ επίσης πως είναι ορθές οι διατάξεις του νόμου που δίνουν δικαίωμα αποφυλάκισης σε άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Είναι, όμως, λίγο δύσκολο να εμπιστευθώ έναν άνθρωπο που ως επικεφαλής της Energa έπαιρνε τα λεφτά του κόσμου, που προορίζονταν για το «χαράτσι» της ΔΕΗ και τα τσέπωνε για να διασκεδάζει σε πάρτι στη Μύκονο.

Πώς ζητά τώρα ο ίδιος να τον πιστέψουμε, όταν δεν δίστασε να πατήσει στο λαιμό έναν ολόκληρο λαό, την ώρα που βρισκόταν σε πολύ δεινή θέση, με τα μνημόνια να βρίσκονται στο απόγειο της… δόξας τους.

Πώς ζητά να τον πιστέψουμε όταν έκανε προκλητικά πάρτι ακόμα και μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου κι ενώ εκκρεμούσε η εκδίκαση της υπόθεσής του για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πώς να δεχθούμε ότι η δικαιοσύνη έκανε σωστά τη δουλειά της σε αυτή την περίπτωση, όταν απλώς αρκεί ένα χαρτί από γιατρό για να βγει ο 39χρονος απατεώνας από τη φυλακή, με επιληψία, ψυχικά νοσήματα και ποσοστό αναπηρίας του άνω 65%. Αυτή η διάγνωση είναι τόσο… φλου.

Και τι θα μας απαντήσουν οι δικαστές μόλις έρθουν οι πρώτες φωτογραφίες από το Nammos, που ο Φλώρος θα διασκεδάζει με τους φίλους του.

Να μου πείτε, της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για τους… Φλώρους.

Ούτε φυσικά για τους Φλώρους που εκτός από το ότι έφαγαν τα λεφτά του κόσμου, καταδικάστηκαν και ως ηθικοί αυτουργοί για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη.

Και σημειώστε και κάτι ακόμα. Ο Αριστείδης Φλώρος είχε εδώ και καιρό έκανε επανειλημμένες προσπάθειες να αποφυλακιστεί ζητώντας αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του. Ωστόσο, οι σχετικές αιτήσεις του έπεφταν στο κενό. Έτσι, αποφάσισε να ακολουθήσει άλλο… μονοπάτι που τον οδήγησε στην έξοδο.

Επειδή, λοιπόν όλα τα παραπάνω «βρωμάνε» και ανθρώπους σαν τον Φλώρο δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι. Αναμένουμε αποδείξεις από την ελληνική δικαιοσύνη…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.