ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια sexy γερμανίδα, προκαλεί το Maranello!

10:08 - 10 Ιουλ 2009 | Marketing Browser
Είναι πραγματικά, εντυπωσιακό πως μια εικόνα ή ένα τηλεοπτικό σποτ σου μεταδίδουν διάφορα συναισθήματα. Η τελευταία διαφήμιση της Audi, για το εντυπωσιακό αλλα και καλλίγραμμο μοντέλο της R8. χαρακτηρίζεται από αισθητική και μοναδική δημιουργικότητα που την κάνει να ξεχωρίζουν.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ της Audi, για το σουπερ σπορ μοντέλο της R8, συνεχίζει αυτή την παράδοση των εμπνευσμένων σεναρίων και εικόνων που μας έχει συνηθίσει η μεγάλη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Βλέποντας την αισθητική και το επιβλητικό, κόκκινο R8, με το ασημί κάθετο κομμάτι στα πλάγια, και παράλληλα δυναμικό φουτουριστικό-σε σχεδιασμό μοντέλο της γερμανικής εταιρίας, να κινείτε προκλητικά, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο δρόμο της home town της FERRARI, στο Mananello, της Ιταλίας, (όπου βρίσκεται και το μουσείο της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας), προκαλώντας τα πολλαπλά συναισθήματα, εκφράσεις και αντιδράσεις των ιταλών φανατικών οπαδών της Ferrari, που το παρακολουθούσαν να περνά και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Είναι μια εικόνα άψογης αισθητικής δημιουργίας, ενός έργου τέχνης,που σε κάνει να θέλεις να το θαυμάσεις από κοντά, και γιατί όχι, αν είσαστε στην κατηγορία των ανθρώπων που έχετε το πορτοφόλι και θέλετε να ξεχωρίζετε, να το αποκτήσετε.

Είναι γεγονός, ότι η μεγάλη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, μας έχει συνηθίσει σε υψηλού επίπεδου αλλα και μοναδικής έμπνευσης τηλεοπτικά σποτ για πολλά μοντέλα της. Όπως, το σποτ με το χαριτωμένο μαύρο σκυλάκι, που τρέχει αμέριμνο στο χιόνι και το Α7 Q, που τρέχει στον ίδιο επαρχιακό χιονισμένο δρόμο και το προσπερνά με μεγάλη ταχύτητα, λες και έτρεχε σε στεγνό δρόμο. Το Πόιντ, του πρωτότυπου σποτ, είναι ότι αντιστρέφει τους νόμους της συμπεριφοράς ενός αυτοκινήτου σε χιονισμένα δρόμο, και σου επικοινωνεί την ικανότητα του, λόγω της υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει, να κρατιέται στο χιόνι όπως θα έκανε σε στεγνό δρόμο, μεταφέροντας την πιθανότατα, ότι πιο εύκολα μπορεί να ντεραπάρει το τετράποδο (που εκ φάσεως είναι αδύνατον να του συμβεί), παρά αυτό.

Το επικοινωνιακό αποτέλεσμα, είναι ότι δεν ξεχνάς το αυτοκίνητο και την ικανότητα του να συμπεριφέρεσαι άψογα τρέχοντας στο χιόνι, όπως, δεν ξεχνάς και το σκυλάκι, που πετάχτηκε έξω από το δρόμο κάνοντας κυριολεκτικά τετ-α-κε,να το κοιτάζει με απορία.

Πάνος Τσαγκαράκης
[email protected]

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.