ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Vertu mobile, ένα κινητό, για πολύ λίγους!

09:36 - 01 Δεκ 2009 | Marketing Browser
Αν είστε θαυμαστής του David Beckham, η του Bon Jovi και άλλων πολύ πλούσιων και διάσημων και σας ενδιαφέρει τι κινητό χρησιμοποιούν, τότε πρέπει να γνωρίσετε το αποκλειστικά για λίγους και περιορισμένης έκδοσης πανάκριβο κινητό τηλέφωνο Vertu.

Η Vertu, είναι πρωτοποριακή και ηγετική βιομηχανία χειροποίητων κινητών τηλεφώνων στην αγορά πολυτελών αξεσουάρ, με κεντρικά γραφεία στο Hampshire του Ηνωμένου Βασιλείου και υποκαταστήματα, στη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κόνγκ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ. Ιδρύθηκε το 1998 και μετά από τετραετή έρευνα και ανάπτυξη κυκλοφόρησε το πρώτο της προϊόν το 2002. Κάθε τηλέφωνο Vertu, στα τρία διαφορετικά μοντέλα που διατίθεται, Vertu Signature, Vertu Ascent Ti και Vertu Constellation, είναι συναρμολογημένο στο χέρι στις κεντρικές εγκαταστάσεις της βιομηχανίας στο Λονδίνο. Τα Vertu, είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 60 χώρες και σε 600 από τα καλύτερα καταστήματα κοσμημάτων, department stores και Vertu μπουτίκ στον κόσμο. Κάποια από τα μοντέλα της κοστίζουν όσο ένα διαμέρισμα, ενώ τον Απρίλιο τιμήθηκε με το Red Dot award for Product Design 2009, μια διεθνώς αναγνωρισμένη διάκριση για το design και την καινοτομία.

Τον Σεπτέμβριο του 2009 στο Λονδίνο, η Vertu ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου της μοντέλου, σε συνέχεια του καλύτερου σε πωλήσεις μοντέλου της συλλογής Constellation, το Constellation Ayxta. Το πρώτο τηλέφωνο που διπλώνει στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων Vertu, και το οποίο προσφέρει υψηλού επίπεδου τεχνολογικές και μηχανολογικές λύσεις.

Το Vertu Constellation Ayxta, απευθύνεται σε διορατικούς πολίτες του κόσμου, που αναζητούν υψηλού επίπεδου προϊόντα τα οποία θα τους βοηθήσουν να διατηρήσουν το επίπεδο ζωής τους σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκονται. Παρέχει τη δυνατότητα, στους κατόχους του, οι οποίοι συγκαταλέγονται στους VIP όλου του κόσμου, μέσα από την επαναστατική εξέλιξη του σε θέματα που αφορούν αυτούς που ταξιδεύουν και τα οποία ενέπνευσαν και την συλλογή Constellation, να απολαμβάνουν την προνομιακή εξυπηρέτηση Vertu. Μια αποκλειστική υπηρεσία, η οποία προσφέρει εκτεταμένη ενημέρωση online σε lifestyle πληροφόρηση κατευθείαν στο χέρι τους.

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε, διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από τις 5.000 ευρώ και θα το βρείτε μαζί με τα ακριβά κοσμήματα και ρολόγια.

Πάνος Τσαγκαράκης
[email protected]  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.