ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

A new "baby" is born!

08:46 - 18 Μαϊ 2010
Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια του Reporter, με στόχο να ενισχύσει την ύλη του και να προσφέρει επίπεδου πληροφόρηση στους αναγνώστες του. Το όνομα αυτου: Μonopoli!

Το Monopoli δεν είναι νέο σαν brand. Πίσω από το όνομα κρύβεται, η ιστορία του πρώτου free press περιοδικού που κυκλοφόρησε στην Αθήνα. Και επειδή, το περιοδικό είναι ιδιοκτησία της εταιρίας, ήταν φυσικό, για τους δημιουργούς του να κεφαλαιοποιήσουν σε αυτό.

Ο σκοπος δημιουργίας του Μonopoli, δεν είναι γιατί αποφασίσαμε ξαφνικά, να βγάλουμε ένα ακόμα lifestyle site, σε μια κορεσμένη διαδικτυακή αγορά τέτοιου περιεχομένου, αλλά ένα complimentary site, με προστιθέμενη αξία, αντάξιο της ποιότητας και επίπεδου του Reporter.

Αυτό σημαίνει, ότι δεν γεννήθηκε απλά, για να φιλοξενεί, μόνο δελτία τύπου προϊόντων /επιχειρήσεων, αλλά να παρέχει up-to-date, πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά την "καλή ζωή", να κάνει προτάσεις από διακεκριμένους γευσιγνώστες και γαστρονόμους για τα ποιοτικά in στέκια και restaurant, για τα πολιτιστικά και όχι μόνο happenings, να διερευνά την αγορά με το έμπειρο και τεχνοκρατικό μάτι της συντακτικής του ομάδας, είτε σε καταναλωτικά προϊόντα και άλλα προϊόντα, τη μόδα, είτε σε υπηρεσίες, είτε στην τεχνολογία, είτε σε αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφη και gadgets. Ακόμα, είναι ενημερωμένο, για οτιδήποτε αφορά τον επαγγελματία-ταξιδιώτη με διάφορα, τρέχοντα happenings και tips.

Έτσι ώστε, ο αναγνώστης να μην αισθάνεται, ότι διαβάζει ένα ξένο προς αυτόν site, αλλά ένα κομμάτι του Reporter. Το οποίο διακρίνεται, για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία, το ύφος, το ήθος και την ποιότητα των άρθρων του.

Αν και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Μonopoli είναι πολλά, θα σημειώσω ένα που ενδιαφέρει την διαφημιστική αγορά και αυτό είναι:

Ότι οι διαφημιζόμενοι σε αυτό, δεν σάντουιτσοποιούνται, με αποτέλεσμα να μπερδεύουν τον αναγνώστη, να δείχνουν μίζεροι και στριμωγμένοι, αλλά είναι σε τέτοια διάταξη, που είναι άμεσα αναγνωρίσιμοι.

Επειδή, όμως θα κατηγορηθώ, ότι «παινεύω το σπίτι μου» και καλά κάνω εδώ που τα λέμε.

Σας προτείνω λοιπόν, να κάνετε κλικ στο πάνω μέρος ή στο μέσο της σελίδας, εκεί που αναφέρεται το www.monopoli.gr να το χαζέψετε μονοί σας και να το απολαύσετε!!!

Τελευταία τροποποίηση στις 12:31 - 18 Μαϊ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.