ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Samsung μάλλον πρόκειται να λανσάρει μια βελτιωμένη εκδοχή του Galaxy S5

00:11 - 23 Μαϊ 2014
Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος Bluetooth, η οποία πιστοποιεί τις συσκευές Bluetooth, δημοσίευσε μια λίστα, που αναφέρεται σε μια ανώνυμη συσκευή της Samsung με αριθμό μοντέλου παρόμοιο με αυτό της τρέχουσας Galaxy S5 .

samsung-galaxy-s52

Η συσκευή της Samsung που μόλις έχει πιστοποιηθεί για το Bluetooth έχει αριθμό μοντέλου SM - G906L, κάτι που υπαινίσσεται ότι θα μπορούσε να είναι μια παραλλαγή του Galaxy S5 (SM - G900A για τις ΗΠΑ).

Η συσκευή πιστεύεται ότι θα ονομάζεται Galaxy Prime S5, αν και η Samsung δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει την ύπαρξη αυτού του τηλεφώνου. Το Prime, επίσης, θεωρείται ότι θα έχει μια οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440, η οποία θα είναι μία από τις πιο ευκρινείς οθόνες smartphone στην αγορά.

Θα αντιμετωπίσει το επερχόμενο G3, το smartphone ναυαρχίδα της LG, το οποίο θα έχει την ίδια ακριβώς ανάλυση. Το Prime S5, επίσης, μπορεί να έχει έναν ελαφρώς πιο γρήγορο επεξεργαστή από το τσιπ που έχει το πρότυπο Galaxy S5 .

Δεν είναι ασυνήθιστο για την Samsung να κυκλοφορεί πολλές εκδόσεις τηλεφώνων του μοντέλου που αποτελεί τη ναυαρχίδα της. Η εταιρεία κυκλοφόρησε αρκετά spin- offs Galaxy S4 από πέρυσι, συμπεριλαμβανομένων του Galaxy S4 Active, του Galaxy Mini S4, και του Galaxy S4 Zoom. Φημολογείται ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει νεότερες εκδόσεις και αυτών των τηλεφώνων που βασίζονται στο Galaxy S5 πέρα από το Galaxy Prime S5 .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, αν οι φήμες και οι σχετικές αναφορές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα κορεατικά μέσα ενημέρωσης βγουν αληθινές, το S5 Prime μπορεί να ξεκινήσει να λανσάρεται τον Ιούνιο, με τιμή πώλησης τα 880 δολάρια. Το τηλέφωνο αυτό μπορεί επίσης να είναι η πρώτη συσκευή της Samsung η οποία θα αποτελείται από ένα συνολικά μεταλλικό σώμα αντί για το παραδοσιακό στυλ σχεδιασμού των πλαστικών συσκευών της εταιρείας .

Η Samsung διοργανώνει μια εκδήλωση στις 12 Ιουνίου, αλλά η πρόσκληση αναφέρεται σε νέα tablets, και όχι σε νέο smartphone. Θα δείξει…

Τελευταία τροποποίηση στις 08:32 - 23 Μαϊ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.