ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιφ.Αττικής: Τέλος στα σενάρια υποψηφιότητας Παπανικολάου-Διεκδικεί ξανά το Δήμο Γλυφάδας

16:08 - 30 Ιουλ 2023 | Αυτοδιοίκηση
Περιφ.Αττικής: Τέλος στα σενάρια υποψηφιότητας Παπανικολάου-Διεκδικεί ξανά το Δήμο Γλυφάδας
Με σημερινή του (30/7) ανάρτηση, ο νυν Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, βάζει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να κατεβαίνει υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής, αφού ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας, στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 24ωρο το όνομά του βρισκόταν στην επικαιρότητα, μετά τη δυσαρέσκεια του Πρωθυπουργού, για τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, που απαθανατίζεται σε βίντεο να χορεύει ζεϊμπέκικο, την ώρα που μαίνονταν οι καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας.

Έτσι, λέγεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέταζε το ενδεχόμενο να δώσει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας στον Γιώργο Παπανικολάου, σε περίπτωση που έβαζε υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής.

Ωστόσο σε ανάρτηση που έκανε ο ίδιος πριν από λίγη ώρα στο facebook αναφέρει:

«Με όλη μου την αγάπη.

Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.

Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.

Για αυτά που έρχονται.

Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Γλυφάδα μας".

Τα καλύτερα είναι μπροστά».

Άγνωστο παραμένει το αν θα δοθεί τελικά το χρίσμα στον Γιώργο Πατούλη, καθώς οι κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι το ατόπημά του θεωρείται βαρύ, με το όνομα του Νίκου Χαρδαλιά να θεωρείται ακόμα πιθανό.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:15 - 30 Ιουλ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.