ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπακογιάννης- Δούκας: Με εξέπληξε ότι δεν συμφωνήσαμε για τις κάμερες

12:02 - 13 Οκτ 2023 | Αυτοδιοίκηση
Μπακογιάννης- Δούκας: Με εξέπληξε ότι δεν συμφωνήσαμε για τις κάμερες
Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές μίλησε σήμερα (13/10) ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σημειώνοντας ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, που ήταν μια αναγνώριση στο έργο της δημοτικής αρχής, η αποχή προβληματίζει.

«Είναι υποχρέωσή μου, εφόσον απευθύνομαι σε όλους του Αθηναίους και τις Αθηναίες και θέλω να υπηρετήσω για ακόμη μια θητεία, να κάνω ό,τι μπορώ για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους να έρθουν στις κάλπες. Αλλά θα φανεί την Κυριακή», τόνισε παράλληλα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Όσα ανέφερε για το ντιμπέιτ

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι «το ντιμπέιτ το ήθελα και το επιδίωξα», ενώ σε ερώτηση για το εάν έχει μεγάλες διαφορές με τον Χάρη Δούκα απάντησε ότι «μιλάμε για τα σπίτια μας και τις γειτονιές μας, άρα έχουμε πεδία συνεννόησης. Από Δευτέρα θα είμαστε μαζί το δημοτικό συμβούλιο και θα συμφωνούμε διαφωνώντας».

Πρόσθεσε ότι θα ήθελε να υπάρχουν περισσότερα σημεία σύγκλισης. «Έκανα και προσπάθεια να τα βρω στο ντιμπέιτ. Με εξέπληξε ότι δεν συμφωνήσαμε για τις κάμερες. Γιατί όχι; Αφού καταφεύγουμε σε κάμερες κατοικιών και καταστημάτων σε περιπτώσεις εγκλημάτων» είπε.

Ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι «η ασφάλεια είναι η βάση του πολιτισμού της καθημερινότητας. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε». «Από το δημόσιο βήμα που έχω μεταφέρω την απόγνωση και την απελπισία των κατοίκων αυτής της πόλης πως αυτό δεν αντέχεται», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις αρμοδιότητες υπογράμμισε ότι «θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το κουβάρι, που είναι πραγματικός τραγέλαφος. Είναι ντροπή να επαναλαμβάνουμε την ίδια συζήτηση για χρόνια. Η υπάρχουσα κατάσταση είναι συνειδητή επιλογή του συστήματος, που θεωρεί ότι έτσι προστατεύει τον εαυτό του, αλλά όλοι μαζί χάνουμε. Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.