• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Σχόλια Αγοράς

Ισχυρή διόρθωση στο Χρηματιστήριο: Οι τράπεζες στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων

Στο «κόκκινο» για δεύτερη διαδοχική μέρα ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της η Λεωφόρος Αθηνών, με τους πωλητές να εντείνουν τις κινήσεις τους μετά το πενθήμερο ανοδικό σερί που προηγήθηκε, σε συνδυασμό και με τις διεθνείς πιέσεις ελέω της έκρυθμης κατάστασης στην Κίνα.

Χρηματιστήριο: Ήπιες απώλειες στο άνοιγμα- Βλέμματα σε Κίνα και Λονδίνο

Ήπια πτώση σημειώνει σήμερα (28/11) το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατά την έναρξη της εβδομάδας, μετά από το πενθήμερο ανοδικό ράλι της προηγούμενης που είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφούν συνολικά κέρδη ύψους 3,12%.

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία κέρδη 3,12%- «Φρένο» στο 5νθήμερο ανοδικό σερί

Στο «κατώφλι» των 920 μονάδων παρέμεινε το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τη σημερινή (25/11) προσπάθεια κατοχύρωσης κερδών να μετριάζεται, φανερώνοντας τη διάθεση παραμονής σε αυτά τα επίπεδα. Στην τελευταία συνεδρίαση της προτελευταίας εβδομάδας του Νοεμβρίου μπήκε στοπ στο κερδοφόρο σερί των πέντε προηγούμενων ημερών, ωστόσο η άνοδος σε επίπεδο 5νθημέρου είναι ισχυρή.

Χρηματιστήριο: Κατοχύρωση κερδών στο κλείσιμο της εβδομάδας

Ήπια πτώση σημειώνει σήμερα (25/11) το Χρηματιστήριο Αθηνών μετά από το πενθήμερο ανοδικό ράλι προσεγγίζοντας στο άνοιγμα τις 920 μονάδες, με τους επενδυτές να προχωρούν σε ήπιες ρευστοποιήσεις, κατοχυρώνοντας τα σημαντικά κέρδη της εβδομάδας (περίπου 3%).

Διεύρυνε το υψηλό 7μήνου το Χρηματιστήριο: Πέμπτη διαδοχική άνοδος

Με σπασμένα τα «φρένα» κινείται προς τις 920 μονάδες το Χρηματιστήριο Αθηνών, κάνοντας το 5Χ5 με νέα ισχυρή ημερήσια άνοδο. Επέκτεινε, μάλιστα, το υψηλό σχεδόν 7 μηνών που σημείωσε χθες (23/11) φτάνοντας πλέον σε απόσταση βολής από το επόμενο ορόσημο, το οποίο είναι οι 922,43 μονάδες (κλείσιμο 29ης Απριλίου).

Χρηματιστήριο: Πλώρη για τις 910 μονάδες παρά τα διεθνή εμπόδια

Ανοδικά κινείται και σήμερα (24/11) το Χρηματιστήριο Αθηνών ξεπερνώντας στο άνοιγμα τις 910 μονάδες, λόγω των θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων πολλών εταιρειών και της ώθησης από τον τραπεζικό τομέα.

Τέταρτη σερί άνοδος και νέο υψηλό 7μήνου για το Χρηματιστήριο

Ούριος άνεμος «πνέει» στο ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο εκμεταλλεύθηκε το θετικό κλίμα στις διεθνείς αγορές και έκλεισε σε ανοδικό έδαφος για τέταρτη διαδοχική ημέρα. Μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει το όριο των 903,87 μονάδων, που κατεγράφη στη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης 15ης Νοεμβρίου και που αποτελούσε μέχρι σήμερα το υψηλότερο σημείο των τελευταίων έξι μηνών.

Χρηματιστήριο: Bλέμμα στις 900+ μονάδες- Το ενδιαφέρον στην Alpha Bank

Ανοδικά κινείται σήμερα (23/11) το Χρηματιστήριο Αθηνών, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να στρέφεται κατά βάση σε σειρά επιχειρήσεων που ανακοινώνουν οικονομικά αποτελέσματα.Χρηματιστήριο: Τρίτη σερί άνοδος και νέα «κατάκτηση» των 900 μονάδων

Στα επίπεδα της προηγούμενης εβδομάδας επέστρεψε το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά την τρίτη διαδοχική του άνοδο, επιτρέποντάς του την εκ νέου προσέγγιση αλλά και κατάκτηση των 900 μονάδων.

Χρηματιστήριο: Με... αέρα εταιρικών αποτελεσμάτων «στοχεύει» τις 900 μονάδες

Ανοδικά κινείται σήμερα (22/11) το Χρηματιστήριο Αθηνών, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να στρέφεται κατά βάση σε σειρά επιχειρήσεων που ανακοινώνουν οικονομικά αποτελέσματα.

Χρηματιστήριο: Δεύτερη διαδοχική άνοδος- Ξεχώρισε η μετοχή της Eurobank

Με θετικά πρόσημα και κοντά στα υψηλά ημέρας ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Δευτέρας (21/11) για το ελληνικό χρηματιστήριο, σε μία από τις πιο «ρηχές» ημέρες της σεζόν.

Εναρμονίζεται με το διεθνές κλίμα το Χρηματιστήριο Αθηνών

Πτωτικά κινείται σήμερα (21/11) το Χρηματιστήριο Αθηνών, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να στρέφεται στο σχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2023, καθώς και στις διεθνείς εξελίξεις.

Πρώτη εβδομαδιαία πτώση από το Σεπτέμβριο για το Χρηματιστήριο

«Φρένο» στο πτωτικό σερί των δύο προηγούμενων συνεδριάσεων έβαλε σήμερα (18/11) το Χρηματιστήριο Αθηνών, κλείνοντας ωστόσο με απώλειες σε εβδομαδιαία βάση για πρώτη φορά από τον περασμένο Σεπτέμβριο (6 συνεχόμενες ανοδικές εβδομάδες) και συγκεκριμένα από το πενθήμερο 26 με 30 Σεπτεμβρίου.

σελίδα 1 από 1358
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman