ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Road show στη Νέα Υόρκη με φόντο waiver και Brexit

11:21 - 13 Ιουν 2016 | Χρηματιστήριο
Road show στη Νέα Υόρκη με φόντο waiver και Brexit
Με φόντο την επαναφορά του waiver για τις ελληνικές τράπεζες (με βάση όλες τις ενδείξεις αναμένεται να αποφασιστεί στις 22/6) και το δημοψήφισμα για την παραμονή της Μ. Βρετανίας στην Ε.Ε. (23/6), το Χρηματιστήριο Αθηνών πραγματοποιεί το 5ο Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη, στις 21 και 22 Ιουνίου.

Σταθερό στον εξωστρεφή του προσανατολισμό, το Χρηματιστήριο Αθηνών και αυτή τη φορά πέτυχε να συγκροτήσει μια ομάδα 23 εισηγμένων που θα πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις σε στελέχη επενδυτικών κεφαλαίων και αναλυτές σε κεντρικό ξενοδοχείο της αμερικανικής μεγαλούπολης, ενώ ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης αναμένεται να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση.

Μεταξύ των εταιρειών που θα μετάσχουν στο επενδυτικό forum δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με προηγούμενες εκδηλώσεις, σε Λονδίνο και Ν. Υ. Στο εφετινό roadshow πρόθεση συμμετοχής έχεουν εκδηλώσει οι ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα, ALPHA BANK, EUROBANK, Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΜΕΤΚΑ, ΤΙΤΑΝ, ΟΠΑΠ, AEGEAN Airlines, ΕΧΑΕ, FOURLIS, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, GRIVALIA Properties, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, INTRALOT, LAMDA Development, MIG, ATTICA Bank, MLS, ΠΑΝΓΙΑ ΑΕΕΑΠ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ, ΠΛΣΤΙΚΑ Θράκης.

Χορηγοί του 5ου Greek Investment Forum είναι οι Αlpha Finance, Eurobank Equities, Euroxx Xρηματιστηριακή, Morgan Stanley, NBG Securities και Piraeus Securities.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:27 - 13 Ιουν 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.