• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Χρηματιστηριο Μετοχες Forex

Χρηματιστήριο

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 3 Νοεμβρίου, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΣΙΔΜΑ ΑΕ, στην οποία ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, με τη θέση του εκτελεστικού προέδρου να αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Μπήτρος.

Σε τροχιά κερδών επέστρεψε το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον Γενικό Δείκτη να ξεπερνά τις 760 μονάδες. Η αγορά παραμένει σε καλό κλίμα, με τους αγοραστές πλέον να υπερτερούν των πωλητών, αφού πέρασαν οι τέσσερις πρώτες ώρες συνεδρίασης.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, με νέα της ανακοίνωση, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών VITAFX (https://vitafx.com) την οποία διαχειρίζεται η εταιρεία με την επωνυμία VITA IMPEX LTD με έδρα τo Ηνωμένο Βασίλειο, δεν δύναται να παρέχει επενδυτικές υπηρεσίες σε χρηματοπιστωτικά μέσα, όπως απεικονίζονται στο Τμήμα Γ΄ του Παραρτήματος Ι΄ του ν. 4514/2018, ή/και να κατέχει χρήματα πελατών.

Νέα υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 11,8 από 10,1 ευρώ, δίνει η Eurobank Equities, διατηρώντας σύσταση "buy" και προσθέτοντας τη μετοχή στα top picks της. 

Ημέρα διόρθωσης η σημερινή για το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς στο ξεκίνημα της συνεδρίασης εμφανίζονται οι πωλητές και καταγράψουν τα βραχυπρόθεσμα κέρδη τους, τα οποία είναι γενναιόδωρα από τις 20 Νοεμβρίου που «ανεβαίνει» το σερί του Χρηματιστηρίου μέχρι και χθες, Τετάρτη.

Με θετικό πρόσημο έκλεισε χθες ο ΓΔΧΑ, αν και αυτό διαμορφώθηκε στο χαμηλό ημέρας. Παράλληλα, οι όγκοι συναλλαγών διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα.

Η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της ΣΙΔΜΑ είναι ιστορική καθώς δημιουργείται η «ΣIΔMA Mεταλλουργική» ή SIDMA Steel SA, όπως θα ονομάζεται η νέα εταιρία μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των δύο εισηγμένων ΣΙΔΜΑ με την Mπήτρος Mεταλλουργική.

Τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου ανακοίνωσε η Flexopack.

Η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών εμφάνισε καθαρά κέρδη ύψους 30,3 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο 2020, με μικρή πτώση 7,6% σε ετήσια βάση.

Περιορίστηκε η ένταση των αγορών σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών και είναι λογικό, καθώς συμπληρώθηκαν εννέα διαδοχικές κερδοφόρες συνεδριάσεις.

Πάνω από τις 765 μονάδες διαπραγματεύεται ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καταφέρνοντας έτσι να κινείται σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με την έναρξη της συνεδρίασης. Πρόκειται για την 9η διαδοχική του άνοδο, με «μπροστάρη» τον τραπεζικό κλάδο και με την αξία των συναλλαγών να ανέρχεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

«Ράλι στο ελληνικό χρηματιστήριο», είναι ο τίτλος ρεπορτάζ της Handelsblatt, όπως αναφέρει η Deutsche Welle. Η γερμανική εφημερίδα μιλά για την ελκυστική εικόνα που παρουσιάζει το ελληνικό χρηματιστήριο, λόγω της προοπτικής βοήθειας από το Ταμείο Ανάκαμψης και των ελπίδων που γεννά στους μετόχους.

Πρόσω ολοταχώς για την 9η σερί ανοδική της συνεδρίαση οδεύει το Χρηματιστήριο Αθηνών. Παρά το αρνητικό ξεκίνημα, ο Γενικός Δείκτης γρήγορα άλλαξε πρόσημο και πλέον κινείται πέριξ των 760-765 μονάδων. Πρωταγωνιστής για ακόμη μία φορά ο τραπεζικός κλάδος, ο οποίος καταγράφει άνοδο άνω του 2%.

σελίδα 1 από 3400
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman