ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Πέμπτη το 2ο ATHEX Small Cap Conference

08:59 - 09 Οκτ 2019 | Χρηματιστήριο
Την Πέμπτη το 2ο ATHEX Small Cap Conference
Αύριο Τετάρτη πραγματοποιείται το 2ο ATHEX Small Cap Conference που διοργανώνει ο Όμιλος ΕΧΑΕ με τη συμμετοχή 15 εταιρειών της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης του Χρηματιστηρίου.

Στο 2ο ATHEX Small Cap Conference έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι εταιρείες AlphaTrust, CNL Capital, Δρομέας, Entersoft, Epsilon Net, Foodlink, Intercontinental ΑΕΕΑΠ, Μύλοι Λούλη, MLS, Παπουτσάνης, Performance Technologies, Πετρόπουλος, Profile Software, Revoil και Trastor.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Οι συμμετέχουσες εισηγμένες εταιρίες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με χρηματιστηριακούς αναλυτές και θεσμικούς επενδυτές.

Στελέχη του Ομίλου ΕΧΑΕ έχουν αναφέρει πως συμμετοχή στο Small Cap Conference αναμένεται από το σύνολο των θεσμικών επενδυτών, ενώ συμμετοχή θα υπάρξει και από ξένους οίκους.

Συγκεκριμένα, το εφετινό event θα έχει χαρακτηριστικά roadshow καθώς λόγω του ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί, τα ραντεβού των διοικήσεων και των στελεχών των εισηγμένων με τους εκπροσώπους των θεσμικών επενδυτών θα πραγματοποιηθούν με τη μορφή one-to-one meetings.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.