• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Ανακοινώσεις

Τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη σύνθεση των δεικτών της αγοράς μετοχών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους Βασικούς Κανόνες Διαχείρισης και Υπολογισμού των δεικτών, αναφορικά με τη διαχείριση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας "ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ", που τη Τετάρτη 29 Μαΐου  συμπλήρωσε 20 εργάσιμες ημέρες, ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

 

Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε τη συνδρομή των προϋποθέσεων που προβλέπει ο Κανονισμός του Χρηματιστηρίου Αθηνών, για την ένταξη των μετοχών των εισηγμένων εταιριών στις κατηγορίες διαπραγμάτευσης και αποφάσισε τη μεταφορά των μετοχών της εταιρίας ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε. από την Κύρια Αγορά στην Κατηγορία Επιτήρηση, λόγω εμφάνισης αρνητικών ιδίων κεφαλαίων (άρθρο 3.1.2.4. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών). Η μεταφορά των μετοχών θα ισχύσει από τη συνεδρίαση της Δευτέρας 13 Μαΐου 2019.

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία, το 2ο Συνέδριο Ελληνικών Επιχειρήσεων Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης (2nd ATHEX Mid-Cap Conference) στην Αθήνα.

Και επισήμως εκτός Χρηματιστηρίου βρίσκονται οι εταιρείες Druckfarben και Υγεία, με βάση τις σημερινές αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή επέβαλε πρόστιμα ύψους 23.000 ευρώ σε εταιρείες.

 

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια λόγω της Δευτέρας του Πάσχα των Kαθολικών, ενώ συναλλαγές δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών το 3ο Ετήσιο Συνέδριο για το Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό. Η καθιερωμένη πλέον στήριξη του Συνεδρίου από το Χρηματιστήριο Αθηνών εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που αφορούν στη διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με την χρηματοικονομική παιδεία και το θεσμό του Χρηματιστηρίου με στόχο τη δημιουργία μιας νέας γενιάς ενημερωμένων και χρηματοοικονομικά υπεύθυνων πολιτών.

Σε πρόστιμα ύψους 85.000 ευρώ προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατά την 842η συνεδρίαση στις 18.4.2019.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Χαράλαμπος Γκότσης επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, για την παράδοση της Ετήσιας Έκθεσης για το 2018.

 

Αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου θα διαγραφούν από το Χρηματιστήριο Αθηνών οι μετοχές της «Αιολικής ΑΕΕΧ», μετά την απόφαση για μετατροπή της εταιρείας σε αμοιβαίο κεφάλαιο.

 

Τη διανομή μερίσματος €0,05 ανά μετοχή και την επιστροφή κεφαλαίου ύψους €0,11 ανά μετοχή αποφάσισε να προτείνει η ΕΧΑΕ στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή 840η /15.3.2019 συνεδρίαση του, αποφάσισε:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 839η/8.3.2019 συνεδρίασή του αποφάσισε:

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, στο πλαίσιο της παγκόσμιας συνεργασίας με 85 χρηματιστήρια που πραγματοποιούν σήμερα εκδηλώσεις για την ισότητα των δύο φύλων με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, υποδέχθηκε στελέχη γυναικών και μέλη των διοικητικών συμβουλίων των Ομίλων Χρηματιστηρίου Αθηνών και Χρηματιστηρίου Ενέργειας που χτύπησαν το παραδοσιακό καμπανάκι για την έναρξη της συνεδρίασης.

 

σελίδα 1 από 641
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman