ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Profile: Σε ισχύ το σύστημα FMS/IMSplus Wealth Management στην Piraeus & BNP Paribas

16:18 - 27 Μαϊ 2010 | Ανακοινώσεις
Την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και την ενεργοποίηση της επενδυτικής πλατφόρμας FMS/IMSplus στην Piraeus & BNP Paribas Wealth Management ΑΕΠΕΥ ανακοίνωσε η Profile.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο σχήμα, που δημιουργήθηκε από τη στρατηγική συνεργασία των τραπεζών Πειραιώς και BNP Paribas στο χώρο του Wealth Management, επέλεξε, με αυστηρές διαδικασίες, το κορυφαίο σύστημα FMS/IMSplus ανάμεσα από μια πληθώρα καταξιωμένων διεθνών συστημάτων για την ολοκληρωμένη διαχείριση των εργασιών του. Κυρίαρχο κριτήριο επιλογής υπήρξε η πληρότητα και η επεκτασιμότητα της λειτουργικότητας του συστήματος, όπως και η State-of-the-Art τεχνολογία και αρχιτεκτονική του, καταδεικνύοντας πως η Profile είναι άκρως ανταγωνιστική σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η έμπειρη ομάδα συμβούλων της Profile ανταποκρίθηκε στις ιδιαίτερα απαιτητικές προδιαγραφές, προκλήσεις και αυστηρούς χρόνους παράδοσης και λειτουργίας του έργου, καθώς και στην ολοκληρωμένη μετάπτωση στοιχείων πελατών, cash & assets από τα υφιστάμενα συστήματα των δύο τραπεζών. Το FMS/IMSplus Wealth Management ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του νέου σχήματος αναφορικά με τους προσωπικούς επενδυτικούς λογαριασμούς και τις αντίστοιχες διασυνδέσεις με τα τραπεζικά συστήματα, τα συστήματα και τους συνεργάτες εκτελέσεως πράξεων, την αυτοματοποίηση των διαδικασιών με τη Θεματοφυλακή, καθώς και σε όλο το φάσμα των επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών του οργανισμού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η λύση FMS/IMSplus καλύπτει πλήρως front-to-back τις εργασίες που απαιτούνται στο Wealth Management και το Private Banking, ενώ, μέσω εξειδικευμένων εργαλείων, υποστηρίζει την παροχή ολοκληρωμένων επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Οι πελάτες απολαμβάνουν μια σειρά από εξατομικευμένες υπηρεσίες όσον αφορά τη διαχείριση της περιουσίας τους και την πληροφόρηση σχετικά με αυτή σε ένα πλαίσιο υψηλής ασφάλειας με αυστηρούς συστημικούς ελέγχους, βάσει των απαιτήσεων της οδηγίας MiFID. Μέσα από STP διαδικασίες και σύγχρονα εργαλεία, το σύστημα εξυπηρετεί την ευρεία γκάμα των προϊόντων, που παρέχει η νέα συνεργασία των τραπεζών, διευκολύνοντας σημαντικά τις διαδικασίες, τις πωλήσεις, τον έλεγχο και τη διαχείριση κινδύνου, ενώ μειώνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας του.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.