ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Rilken: Δεν πουλήθηκε το ακίνητο

14:27 - 21 Ιουν 2010 | Ανακοινώσεις
Κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα του τύπου για το ακίνητο της εταιρείας στην Κηφισιά, η Rilken διευκρινίζει τα εξής:

Όπως αναφέρεται και στην Έκθεση του Δ.Σ. της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης του 2009 και στις σημειώσεις επί των Οικονομικών Καταστάσεων της 31/3/2010, στις οποίες παραπέμπει και η επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, στις 22/2/2010, και όχι τον Απρίλιο του 2010, η εταιρεία μας υπέγραψε προσύμφωνο πώλησης του ακινήτου της στην Κηφισιά με υποψήφιο αγοραστή.

Κατά την διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 17/6/2010 οι κκ. Μέτοχοι ενημερώθηκαν από τον κ. Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας στα σημαντικά θέματα της περιόδου από 1/1/2010 έως της ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, ότι ο υποψήφιος ενδιαφερόμενος υπαναχώρησε από το προσύμφωνο λόγω, μεταξύ άλλων, της οικονομικής κρίσης, αλλά και της δυσκολίας χρηματοδότησης της εξαγοράς του ακινήτου.

Η εταιρεία εξετάζει την κατάσταση και κάνει επαφές με τον υποψήφιο. Η εκτίμησή της είναι ότι οι πιθανότητες ολοκλήρωσης της συναλλαγής αυτής είναι μικρές. Κατά πάγια τακτική της, η εταιρεία θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις εφόσον υπάρξουν οριστικά γεγονότα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.