ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Microsoft Business Productivity Online Services από τη Space Hellas

12:19 - 01 Ιουλ 2010 | Ανακοινώσεις
Η Space Hellas ως Gold Certified Partner της Microsoft και πιστοποιημένος μεταπωλητής υπηρεσιών Business Productivity Online Services (BPOS), προσφέρει στους πελάτες της τις νέες υπηρεσίες Microsoft Online Services με εγγύηση διαθεσιμότητας 99.9% και Service Level Agreement (SLA). Παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες consulting, υλοποίησης, και υποστήριξης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Όπως τόνισε ο κ. Γιάννης Μερτζάνης, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Space Hellas: "Δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε μικρομεσαία και μεγάλη επιχείρηση να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες Microsoft Online, να αυξήσει την παραγωγικότητα, μειώνοντας ταυτόχρονα τα κόστη. Οι προηγμένες τεχνολογικά λύσεις της Microsoft σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας εξασφαλίζουν εγγυημένη ποιότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας".
Σύμφωνα με την κ. Δήμητρα Ντάρδα, Διευθύντρια του τμήματος Small & Midmarket Solutions and Partners της Microsoft: "Με τις Microsoft Online Services ξεκινάει μία νέα εποχή στον τρόπο που η Microsoft προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους τελικούς πελάτες της. Η παρουσία ενός δικτύου συνεργατών ικανό να προσφέρει αυτές τις καινοτόμες υπηρεσίες είναι απαραίτητη. H Space Hellas με τη μακροχρόνια εμπειρία σε έργα και υπηρεσίες δικτύων, καθώς και με την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει σε λύσεις Microsoft, αποτελεί για μας ένα σημαντικό συνεργάτη στην παροχή και υποστήριξη των Microsoft Online Services στην ελληνική αγορά".
Το Microsoft Business Productivity Online Standard Suite αποτελεί ένα σύνολο λύσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαγγελματικής κλάσης, ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και συνεργασίας, το οποίο φιλοξενείται σε Datacenter της ίδιας της Microsoft. Η σουίτα αποτελείται από τα Microsoft Exchange Online, Microsoft Office Live Meeting, Microsoft SharePoint Online και Microsoft Office Communications Online. Αυτές οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν σε μία επιχείρηση εξελιγμένη επικοινωνία με υψηλή διαθεσιμότητα, ολοκληρωμένη ασφάλεια και απλοποιημένη διαχείριση IT. Η επιχείρηση επωφελείται από την παροχή εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας τα οποία είναι εύκολα στην ανάπτυξη, διαχείριση και επέκτασή τους χωρίς την εξάντληση πολύτιμων εσωτερικών πόρων IT, με ταυτόχρονη μείωση της ανάγκης επένδυσης σε νέες υποδομές.
H Space Hellas, με δυναμική παρουσία 25 ετών στην ελληνική αγορά, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, επικοινωνιών και ασφάλειας. Οι βασικοί άξονες δραστηριοποίησης της εταιρίας περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση συστημάτων, την ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, τόσο για τον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα.
Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft? έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas. Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp. στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες.
ʼλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.