ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χ.Α.: Διαγράφονται από το ταμπλό 7 μετοχές από τις 7/3

20:38 - 21 Φεβ 2013 | Ανακοινώσεις
Τη διαγραφή των μετοχών των εταιριών Λαν – Νετ Επικοινωνίες Α.Ε., ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α., ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε., ΑΦΟΙ Μεσοχωρίτη Α.Τ.Ε., BETANET Α.Β.Ε.Ε., ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.Ε. και Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε, οι οποίες τελούν υπό αναστολή διαπραγμάτευσης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Η ημερομηνία διαγραφής των μετοχών των ανωτέρω εταιριών από το Χ.Α. θα είναι η 7η Μαρτίου 2013.


Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 23.343.750 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 25η Φεβρουαρίου 2013.


Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε:


-  την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «NBG Securities Α.Ε.Π.Ε.Υ.».


-    την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας "ΒΙΟΧΑΛΚΟ Α.Ε" από την εταιρία - Μέλος του Χ.Α. "ALPHA FINANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ.".


-    την παραίτηση της εταιρείας – Μέλους του ΧΑ "Ν. ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ." από την ιδιότητα του Μέλους Διαπραγμάτευσης στην Αγορά Αξιών και την Αγορά Παραγώγων του ΧΑ.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:43 - 21 Φεβ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.