ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παντελάκης ΑΕΠΕΥ: Στις κορυφαίες θέσεις στην Ελλάδα

13:58 - 23 Ιουν 2015 | Ανακοινώσεις
Παντελάκης ΑΕΠΕΥ: Στις κορυφαίες θέσεις στην Ελλάδα
Στις κορυφαίες θέσεις χρηματιστηριακών εταιρειών για την Ελληνική Κεφαλαιαγορά, κατατάσσεται για το 2015 η  εταιρεία Παντελάκης Χρηματιστηριακή σύμφωνα με την ετήσια πανευρωπαϊκή έρευνα  που διεξήγαγε η Thomson Reuters , μεταξύ των ξένων και Ελλήνων θεσμικών επενδυτών.

Στην γενική κατάταξη, το 2015 η Παντελάκης Χρηματιστηριακή ανέβηκε μία θέση στην κλίμακα και κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία «Greece: Leading Brokerage Firm».
Ειδικότερα, οι θεσμικοί επενδυτές κατέταξαν την Παντελάκης Χρηματιστηριακή στην κατηγορία «Greece: Country Research» στην 3η θέση και στην κατηγορία «Greece: Equity Sales» στην 4η θέση. Οι αναλυτές της Παντελάκης Χρηματιστηριακή, κ.κ. Πάρης Μαντζαβράς και Γιώργος Γρηγορίου, κατέλαβαν την 3η και 4η θέση στην κατηγορία «Greece: Country Research» και οι κ.κ. Γιώργος Αθανασάκης και Θανάσης Δρογώσης την 2η και 7η θέση στην κατηγορία «Greece: Equity Sales».
Η εταιρεία Παντελάκης Χρηματιστηριακή έχει επιτύχει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της έρευνας εδώ και χρόνια. Όπως δήλωσε ο κος Νίκος Παντελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Παντελάκης Χρηματιστηριακή: «Σε ένα ιδιαίτερο οικονομικό περιβάλλον, η Παντελάκης Χρηματιστηριακή, για μια ακόμα φορά, όχι μόνο διακρίθηκε αλλά και βελτίωσε την κατάταξή της στην έρευνα Thomson-Extel. Τα αποτελέσματα αυτά δικαιώνουν τις προσπάθειες της ομάδας μας».

Τελευταία τροποποίηση στις 10:30 - 26 Ιουν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.