ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΧΑ: Εγκρίθηκε η παραίτηση της "Ελληνική Τράπεζα Επενδύσεις" από μέλος

19:46 - 16 Φεβ 2017 | Ανακοινώσεις
Την παραίτηση της Ελληνική Τράπεζα Επενδύσεις από την ιδιότητα του μέλους διαπραγμάτευσης στην αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου ενέκρινε η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

Μεταξύ άλλων, όπως ανακοινώθηκε, εγκρίθηκε:

  • η παραίτηση της εταιρείας - μέλους του Χ.Α. Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρείας Ευρωζύμβουλοι ΑΕ Συμβ. Ανάπτυξης και Τεχν/γίας. Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας ορίζεται η Δευτέρα 06/03/2017.
  • η απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εταιρειών Έλαστρον ΑΕΒΕ - Χαλυβουργικά Προϊόντα και Marfin Investment Group ΑΕ Συμμετοχών από την εταιρεία - μέλος Λέων Δεπολας Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των εν λόγω κινητών αξιών την Δευτέρα 20/02/2017.
  • η απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας Intercontinental International ΑΕΕΑΠ από την εταιρεία - μέλος Euroxx ΧΑΕΠΕΥ και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την Δευτέρα 20/02/2017.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.