ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

14:09 - 13 Μαρ 2007 | Ανακοινώσεις

Η Marfin Popular Bank Public Co Ltd ανακοινώνει ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της που διεξήχθηκε στις 12 Μαρτίου, 2007, παρέστη το 58,96% των μετόχων της Τράπεζας είτε αυτοπροσώπως (216 μέτοχοι) είτε δια πληρεξουσίων (474 μέτοχοι).
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα, εκτός από δύο μετόχους που κατέχουν 2.747.808 μετοχές (0,60% του συνόλου των παρισταμένων μετοχών της Τράπεζας) οι οποίοι τήρησαν αποχή, το πιο κάτω ψήφισμα με αρ. 3:
"Παραχώρηση του απαιτούμενου αριθμού μετοχών προς τυπική ολοκλήρωση των Ψηφισμάτων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας της 31ης Οκτωβρίου, 2006 αφενός προς τους μετόχους της Marfin Financial Group A.E. Συμμετοχών που θα έχουν ασκήσει τα δικαιώματα τους σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία περί Δημοσίων Προτάσεων Αγοράς Κινητών Αξιών και αφετέρου προς τους μετόχους της Λαϊκή Τράπεζα (Ελλάς) Α.Ε. οι οποίοι έγκυρα θα έχουν αποδεχθεί τις ιδιωτικές προτάσεις της Τράπεζας".
Επίσης, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας να προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια για την υλοποίηση του πιο πάνω ψηφίσματος.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για τα Ψηφίσματα 1 και 2 της Ημερησίας Διατάξεως δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση έπειτα από σχετική εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, την οποία αποδέχθηκε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.