ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρηματιστήριο: Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών που συμμετέχει η ΧΑΛΚΟΡ

19:35 - 08 Δεκ 2017 | Ανακοινώσεις
Χρηματιστήριο: Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών που συμμετέχει η ΧΑΛΚΟΡ
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της εταιρείας «ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών, στους οποίους συμμετέχουν οι μετοχές της εταιρείας, στο πλαίσιο των Βασικών Κανόνων Διαχείρισης και Υπολογισμού των Δεικτών.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α. Οι μετοχές της εταιρείας «ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «SPACE HELLAS Α.Ε.» με συντελεστή στάθμισης 33%.
  • Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Τιμών Χ.Α. Οι μετοχές της εταιρείας «ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «SPACE HELLAS Α.Ε.» με συντελεστή στάθμισης 33%.
  • Δείκτης FTSE/ΧΑ Διεθνούς Δραστηριοποίησης Οι μετοχές της εταιρείας «ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς άμεση αντικατάσταση.
  • Δείκτης FTSE/ΧΑ Διεθνούς Δραστηριοποίησης Plus Οι μετοχές της εταιρείας «ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» με συντελεστή στάθμισης 43%.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.